Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
public klawisze(id, key) { new name[33], msg[100] get_user_name(id,name,32)
switch (key) { case 0: { formatex(msg,99,"^x04%s nie zaakceptowal zasad serwera.",name) for(new i = 1; i <= get_playersnum(); i++) print_message(i,msg)
server_cmd("kick #%d Nie zaakceptowales zasad",get_user_userid(id)) } case 1: { formatex(msg,99,"^x04%s zaakceptowal zasady serwera.",name) for(new i = 1; i <= get_playersnum(); i++) print_message(i,msg)
print_message(id,"^x03Zyczymy milej gry na serwerze.") // pobrano z cs-puchatek.pl accepted[id] = 1 } } }
public client_disconnect(id) { joined[id] = 0 accepted[id] = 0 }
public check_player(id) { if(!accepted[id]) server_cmd("kick #%d Nie zaakceptowales zasad!",get_user_userid(id)) }
public hook(id) { if(!accepted[id]) return PLUGIN_HANDLED
return PLUGIN_CONTINUE }
public print_message(id, msg[]) { if(!is_user_connected(id)) return
public klawisze(id, key) { new name[33], msg[100] get_user_name(id,name,32)
switch (key) { case 0: { formatex(msg,99,"^x04%s nie zaakceptowal zasad serwera.",name) for(new i = 1; i <= get_playersnum(); i++) print_message(i,msg)
server_cmd("kick #%d Nie zaakceptowales zasad",get_user_userid(id)) } case 1: { formatex(msg,99,"^x04%s zaakceptowal zasady serwera.",name) for(new i = 1; i <= get_playersnum(); i++) print_message(i,msg)
print_message(id,"^x03Zyczymy milej gry na serwerze.") // pobrano z cs-puchatek.pl accepted[id] = 1 } } }
public client_disconnect(id) { joined[id] = 0 accepted[id] = 0 }
public check_player(id) { if(!accepted[id]) server_cmd("kick #%d Nie zaakceptowales zasad!",get_user_userid(id)) }
public hook(id) { if(!accepted[id]) return PLUGIN_HANDLED
return PLUGIN_CONTINUE }
public print_message(id, msg[]) { if(!is_user_connected(id)) return
Chciałbym plugin który po wpisaniu "/zasady" otwierał w nowym oknie html zasady , zasady w html osobiście moge przerobić/dodać a, ale chodzi mi tylko o plugin rozkazujący otwercie "*.html" po wpisaniu komendy "/zasady"
Proponuje wrzucić jakąś listę zasad dotyczących tylko tego serwera. Jest parę zasad, które mogą być nie uwzględnione w ogólnym zestawieniu zasad serwerów HJ.
Witam. Związku z częstymi nieporozumieniami między klanami postanowiliśmy napisać z kolegą regulamin dotyczący ClanWar (tzn. sparingów, sparów). Mamy nadzieję ze dzięki niemu będzie coraz mniej kłótni i dyskusji na niepotrzebny temat.
Prosimy wszystkie klany aby stosowały się do tego regulaminu....
Szukam pluginu z wyswitlanymi zasadami. Chodzi o te ,że jak wpisze w say: /zasady to wyswietli sie okno z zasadami. Prosze o dokładny opis jak zrobić i gdzie wkleić oraz jak zrobic ,żeby było zółte napisy na czarnym tle.
Witam.
Mam problem tego typu:
kiedy gralem na starych sluchawkach mialem tak jakby inny dzwiek w nich. nie chodzi mi tutaj o basy itp ale chodzi mi oto ze jak gralem na poprzednich sluchawkach to dzwiek slyszalem tak :
kiedy granat/strzelano do mnie z prawej strony to slyszalem to z prawej...
elo mam plugin na zasady servera czy mugl by ktos ten tekst tylko zedytowac by kolor zasad byl zółty a nie bialy ja se tekst wkleje do amx mad x i se zrobie gotowy plugin .
pyt to /zasady chce zeby wyskakiwaly po wpisaniu /zasady ale w nowym oknie w takim jak np.top15 a nie takie jak bym wpisal @ nie znam takiego pluginu ktory tworzy takie okienko...
jak wiesz to napisz :mrgreen:
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u