Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Popularne odwołania do tej strony: zasady serwera, plugin zasady bez akceptacji, zasady serwera cs, plugin zasady serwera, zasady serwera plugin, jak dodac zasady cs, zasady bez akceptacji, zasady serwera bez akceptacji, zasady na server, zasady serwer, public_rules zmiana koloru, zasady na serwerze, public_rules bez akceptacji, zadady na server, jak dodac zasdady cs
Dam ci mój pubic_rules ;] Działa na 100% :D
Plik rules.txt wklej do folderu cstrike
Plik public_rules.amxx wklej do folderu plugins
Na koniec dopisz na samym koncu w pliku plugins.ini
Kod:
public_rules.amxx
Gdybyś chciał zmienić zasady to zedytuj sobie plik rules.txt
PozdRo :D
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates
Proponuje wrzucić jakąś listę zasad dotyczących tylko tego serwera. Jest parę zasad, które mogą być nie uwzględnione w ogólnym zestawieniu zasad serwerów HJ.
Witam. Związku z częstymi nieporozumieniami między klanami postanowiliśmy napisać z kolegą regulamin dotyczący ClanWar (tzn. sparingów, sparów). Mamy nadzieję ze dzięki niemu będzie coraz mniej kłótni i dyskusji na niepotrzebny temat.
Prosimy wszystkie klany aby stosowały się do tego regulaminu....
Witam mam problem z dwoma pluginami :
Oto link do pluginu który pozwala na przeczytanie zasad ale nie tzreba ich akceptować.
http://pgc-cs.eu/temat-Zasady-serwera-bez-akceptacji
Mój problem wygląda tak do tego pluginu że wsyztsko poprawnie zrobiłem zasady wyświetlają sie tylko że nie całe 2...
elo mam plugin na zasady servera czy mugl by ktos ten tekst tylko zedytowac by kolor zasad byl zółty a nie bialy ja se tekst wkleje do amx mad x i se zrobie gotowy plugin .
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u