Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu ConFigi EsL ??:

,

Popularne odwołania do tej strony: config neo cs 1.6 pobierz, skin player cs 1.6 esl, esl confing dwonload plugin, m4 skins esl, config esl 5on5 jak go uruchomić, amx do esl, amx config esl, skins cs 1.6 players esl

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3370
Narzędzia wątku

ConFigi EsL ??

Mow mi 0 :** is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Elo..
Nie wiem czy to dobry dział, ale poszukuje configów esl 4oo4, 3on3 , 2on2i 1on1...
Ewentualnie 5on5, choć go na forum znalazłem...

Proszę o pomoc .... Dam zapalić ;]

@@EDIT@@
Sorki za kłopot ...
juz znalazłem ... można zamknąc :)

Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

Ostatnio edytowane przez Mow mi 0 :** ; 06-10-2008 o 19:09.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Configi
Witam. W katalogu z grą znajdują się w różnych foldera trzy różne configi: C:\Program Files\Steam\steamapps\maazzi\counter-strike\cstrike_polish C:\Program Files\Steam\steamapps\maazzi\counter-strike\valve C:\Program Files\Steam\steamapps\maazzi\counter-strike\cstrike Z którego mam...
Problemy z CS 1.6
Configi na serwer (Trening, cb, 3rr)
Witam. Potrzebuję configów na serwer do CS. Config ma być na Trening, 5v5, 2v2, 1v1, CB, 3rr. 3rr najlepiej taki, że zmienia się grawitacja, wszystkich bierze do góry i nagle zrzuca. Chcę jeszcze taki, że pisze LIVE dużymi literami ze znaków interpunkcyjnych albo liter. Proszę podać linki.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Porzebne wszystkie configi fast !!!
Elo Mam problem mam patcha v23 i nie mam all configow moglby ktos mi przeslac GG:12987620 Za pomoc stawiam gibusa xDD
Problemy z CS 1.6
2 configi
Niedawno sciągnołem sobie 2-gi config. chciałbym mieć 2 naraz w cs jak to zrobić... wiem tylko tyle ze ten 2 trzeba gdzieś wkleić do folderu z cs , wł. cs i wpisać coś w konsoli.... (bodajże exec <nazwa_configa>)???
Problemy z CS 1.6
2 pliki configi.cfg
Witam :) W tych 2 folderach mam 2 różne configi D:\Valve\valve D:\Valve\cstrike jeden waży 3,94 KB a drugi 1,73 KB
Problemy z CS 1.6
Configi do serwera
Skąd można pobrać configi z ESL i CB do gry na serwerze (chodzi mi o te np. 5vs5, 2vs2 itp.) Proszę o wszystkie z jednej ligi ESL/CB, ewentualnie z obu. Za pomoc dam gibona :)
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Configi
Witam, niedługo mam turniej szkolny w csa i chciałem sobie znaleźć jakiś dobry config. Czy mógłby mi ktoś skopjować tutaj config Neo z mym'u. A czy config luqa różni się od configów np. neo czy taz'a. Będą plusy
OffTopic - Counter Strike
cały czas nowe configi
po każdym uruchomieniu csa włączają mi się standardowe configi, pomimo zapisania ich w grze (apply)
Problemy z CS 1.6
Jak sie robi configi dla map?
w jaki sposob mozna zrobic config dla mapy, aby za kazdym razem nie wpisywac ustwaien. bo mam z tym problem na surf ski 2 ;/
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz