Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy):

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 458
Narzędzia wątku

Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy)

grzesiekmlodzian is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hejo
mam serwer gungame i potrzebuję coś takiego
tylko od razu
że np. jak terro ma przewagę to tego kto pierwszy w terro zginie przenosi do ct
to chyba też jest popularne na deathmatchach (czy jakoś tak)
wystarczy nazwa

PS nie wie ktoś gdzie dać folder "spawns" który mam z mapami gungame'a ? (w tym są miejsca spawnów chyba)

Odp: Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy)

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

nazwa ptb

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Odp: Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy)

grzesiekmlodzian is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Polskie Towarzystwo Botaniczne? :D
rozwiń to pliis

---------- Post dodany 27-12-2010 o godzinie 12:17 ----------

dobra znalazłem
dzięki

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gdy wchodzę na serwer od razu kick!
Wczoraj zrobiłem własny serwer hlds. Dzisiaj dodawałem pluginy. Kiedy nie dodawałem ich nazw w plugins.ini to serwer działał normalnie, ale pluginów nie było. Dodałem dziś pluginy wchodzę i od razu kick. Wpis z konsoli: Wpis z plugins: Napiszcie co mam napisać gdzieś czy jak ponieważ...
Problemy z HLDS
Czas Rundy
Witam! jak ustawić czas trwania rundy na 3 minuty? bo mam ustawiony na 1.35 min i nie wiem jak zwiększyć. Za pomoc Gibony
Problemy i konfiguracja AMXX
[Non Steam] CS się od razu wyłącza.
Włączam CS, pokazuje się coś takiego cs.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl i po odczekaniu dosłownie paru sekund, wszystko się wyłącza i tak się robi w kółko, reinstalowałem CS, robiłem formata, więc nie wiem co mogę jeszcze zrobić.
Problemy z CS 1.6
[Poradnik] Tekst piosenki od razu w winampie
1. Wchodzimy na stronę http://www.lyricsplugin.com/ 2. Wybieramy odtwarzacz (winamp, wmp) 3. Instalujemy 4. Uruchamiamy muzykę i śpiewamy.
Windows XP
Od razu przekierowywuje na inny serwer
Szukam pluginu, ktory przekierowuje gracza na inny serwer. Od razu jak wejdzie, nie jak bedzie pelny serwer. Mysle, ze bedzie to najlepsze wyjscie, gdy bede chcial zmienic hosting na lepszy i zatrzymac aktualnie grajacych ludzi. Kto widzial moje wczesniejsze tematy o problemach z 4game.pl ten wie o...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Wchodzą od razu po banie...
Witam Mam taki problem, że gdy banuje (już dwóch gości tak ma) jako kompletny ban to oni tak jakby naciskali przycisk od razu wchodzą... Ja ich znow banuje i oni od razu wchodzą. Czy jest jakiś sposób aby zbanować żeby nie wchodzili...? Zapewne temat już był. Przepraszam...
Problemy z CS 1.6
plugin na rundy
szukam pluginu który na poczatku każdej mapy jest 1 runda na noże a 2 runda na granaty
Szukam pluginu AMX/AMXX
Czas Rundy
Hej kupilem serwer i strasznie malo czasu trwa runda tylko 1:20 ;/ Czy ktoś wie jak ją przedłużyć ? ( mam AMX na Serweze ) Ps. I jak przedluzyc czas mapki do 27 minut ;] ? STAWIE GIBONA :)
Problemy z CS 1.6
czas rundy
witam :D Chce sobie ustawic czas rundy na serverze, domyslnie mam 1.75 = 1.45s, a zeby dac sobie na 2 min albo na 2,30 to jakie wartosci mam wpisac? (nie kumam tego :P pisze ze 1-9)
Problemy i konfiguracja AMXX
Rundy
Jak sie nazywa plugin, który zamiast zmiany mapy po czasie zmienia po wygranych 10 rundach przez jakis team ?
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz