Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Tagi tematu Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy):
hejo
mam serwer gungame i potrzebuję coś takiego
tylko od razu
że np. jak terro ma przewagę to tego kto pierwszy w terro zginie przenosi do ct
to chyba też jest popularne na deathmatchach (czy jakoś tak)
wystarczy nazwa
PS nie wie ktoś gdzie dać folder "spawns" który mam z mapami gungame'a ? (w tym są miejsca spawnów chyba)
Odp: Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy)
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Odp: Autoteambalance od razu (bez kończenia rundy)
Wczoraj zrobiłem własny serwer hlds. Dzisiaj dodawałem pluginy. Kiedy nie dodawałem ich nazw w plugins.ini to serwer działał normalnie, ale pluginów nie było. Dodałem dziś pluginy wchodzę i od razu kick. Wpis z konsoli:
Wpis z plugins:
Napiszcie co mam napisać gdzieś czy jak ponieważ...
Włączam CS, pokazuje się coś takiego cs.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl i po odczekaniu dosłownie paru sekund, wszystko się wyłącza i tak się robi w kółko, reinstalowałem CS, robiłem formata, więc nie wiem co mogę jeszcze zrobić.
Szukam pluginu, ktory przekierowuje gracza na inny serwer. Od razu jak wejdzie, nie jak bedzie pelny serwer. Mysle, ze bedzie to najlepsze wyjscie, gdy bede chcial zmienic hosting na lepszy i zatrzymac aktualnie grajacych ludzi. Kto widzial moje wczesniejsze tematy o problemach z 4game.pl ten wie o...
Witam
Mam taki problem, że gdy banuje (już dwóch gości tak ma) jako kompletny ban to oni tak jakby naciskali przycisk od razu wchodzą... Ja ich znow banuje i oni od razu wchodzą. Czy jest jakiś sposób aby zbanować żeby nie wchodzili...?
Zapewne temat już był. Przepraszam...
Hej kupilem serwer i strasznie malo czasu trwa runda tylko 1:20 ;/
Czy ktoś wie jak ją przedłużyć ? ( mam AMX na Serweze )
Ps. I jak przedluzyc czas mapki do 27 minut ;] ?
STAWIE GIBONA :)
witam :D
Chce sobie ustawic czas rundy na serverze, domyslnie mam 1.75 = 1.45s, a zeby dac sobie na 2 min albo na 2,30 to jakie wartosci mam wpisac? (nie kumam tego :P pisze ze 1-9)