Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Za chwile bedzie bomba....:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: bomba jebnie amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2599
Narzędzia wątku

Za chwile bedzie bomba....

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Szukam pluginy, ktory jest jakby dodatkiem do pluginu bomba.amxx, tylko nie wiem czy to plugin autorski, bo zauważyłem go na puchatku, wiec pewnie seby ;p
Gdy jest juz 10 sekund do wybuchu bomby i leci muzyczka to na dole ekranu leca słowa piosenki ;p
I o to mi własnie chodzi

Odp: Za chwile bedzie bomba....

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Cytat:
czy to plugin autorski

Cytat:
wiec pewnie seby ;p
Zadajesz retoryczne pytania.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

.....
Dasz czy nie ?

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

.....
Dasz czy nie ?

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

I co jeszcze byś chciał?

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Perm za chwile kampienia
=============================================== You are Banned from this server by admin __________________ You are permanently banned. Banned nick : SomeTimeS Reason : ' Kampisz ' You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31850479 ' ...
Bany
Klan cs.. nie na chwile
Witam, od razu mowie ze kto szuka klanu na chwile moze wyjsc od razu. Mój nick to Cristal, w cs nie gralem chwile lecz wszystko juz sobie przypominam. Szukam osób z PODKARPACIA chetnych do zalozenia klanu. Serwer będzie gdy tylko zbierze sie stała piątka. Jestem grafikiem wiec strona i logotyp...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Regularny Lag (co chwilę)
Witam serdecznie! Jestem już zdesperowany - dlatego piszę ;-( Sprawa wygląda następująco: (Posiadam STEAM) Kiedy gram w css, gra działa normalnie, przez pierwsze 15 - 20 sekund, następnie dostaję mega lag, i po 3 - 4 sekundach, znów wszystko wraca do normy na kolejne 15 - 20 sekund. ...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Serwer pada co chwile
witam mam problem serwer mi pada co chwile tak co 7 minut w logach nie ma żadnych errorów jak widziałem tylko zwykłe logi są lista pluginów admin.amxx ; admin base (required for any admin-related);mini_bans.amxx ;mini_bans.amxx amxbans.amxx admincmd.amxx ; basic admin console commands...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Za chwile wybuchnie bomba (bez np C4: 25
Szukam pluginu, w którym leci ta muzyka "za chwile wybuchnie bomba" 10 sekund przed wybuchem, ale zeby nie było tego odliczania na dole typu C4:10. Bo mam coś typu Bomba pierdolnie za... i mi jedno na 2 zachodzi. proszę o odpowiedź :D jak było na forum to sry, ale to co dotychczasz ściągałem to...
Szukam pluginu AMX/AMXX
przez chwile czarny ekran
gram, gram, gram a tu nagle czarny ekran mi sie pojawia ja wiem tak na 2 sekundy co z tym zrobić? postawie gibonka:ganja:
Problemy z CS 1.6
^PnS^ <<Wbjiac>> Niezapomniane Chwile xD
Witam, zapraszam na nowy serwer "PnS"! Nie zapomniane chwile ! :mrgreen: :arrow: Typ: Non Steam zapraszamy również steam xD :idea: Informacje :idea: :arrow: Nazwa Pokolenie Nowego Stylu :arrow: Slotów 14 :arrow: Typ gry: FFA :arrow: Ip:91.199.22.67:27147 haslo ht
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Chwile gry po czym mnie wywala
Yo all. Otoz mam pewien problem. Mam cs 1.6 non steam i na kazdy serw jaki wejde, po jakims czasie (1-7minut) mnie wywala do glownego menu. I tak w kolko. Na kazdym serwie. Kumpel mi powiedzial ze to moze przez pingi, ale nie wiem jak skoro moje pingi oscyluja na poziomie 35-40... Wie ktos o co...
Problemy z CS 1.6
Co Chwile Spadaja FPS'y na Servie;/ Jak Temu Zapobiec
Wiec mam takie problem ze co chwile spadaja FPS'y na Mym Servie ;/ I Wtedy Lapie lag ;/ 1 - 2 sekundowy Z tego co sie dowiedzialem to wina karty graficznej...... Jesli Tak to bym mogl prosic o linka do NVIDIA (oczywiscie najlepszego do utrzymywania servera) Kiedys Nie Mialem takich problemow...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Napisy co chwile pojawiające się na środku ekranu.
Witam. Widziałem już nie raz taką rzecz na serwerach. Chodzi mi o takie napisy pojawiające się podczas gry na środku ekranu i na dole. Powiedzcie mi jak sie je robi. A jeżeli był już podobny temat to dajcie link. Z góry thanx :mrgreen: Ž
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz