Witam słyszałem o takim modzie do rcona, który działa jak AmxX math deluxe. Przeżuca graczy zlicza rundy itp. Jak ktoś wie gdzie takowy mod się znajduje proszę zamieścić link dam gibona :)
|
|
Witam słyszałem o takim modzie do rcona, który działa jak AmxX math deluxe. Przeżuca graczy zlicza rundy itp. Jak ktoś wie gdzie takowy mod się znajduje proszę zamieścić link dam gibona :)
a czy to nie przypadkiem PTb? ze np jak jest 7- 5 to przerzuca jednego, mowi po kazdej rundzie jaki jest twoj killstrike itp?
Ale PTb jest to mod do amxx a ja napisałem że nie szukam do AmXX tylko do rcona, a po 2 PTb to nie jest wogule to o co mi chodzi.
Hmm znalazłem tylko na amx i amxx ten plugin
Board Counter-Strike.PL :: Zobacz temat - amx_match_deluxe na AMX i AMXX
Możesz przekonwertować na Rcona, o ile sie znasz.... tak wielki problem to to niestanowi
Gdybym się znał to bym tu nie pisał i nie szukał. Przestań zapełniać już tego posta.
wiesz co, jest takie cos jak wywywy.google.pyly jak ci niełaska poszukać pod hasłem match deluxe rcon version...... no cuż są ludzie i parapety ...
Być może nie znam się, ale czy nie wystarczy ustawić komendy mp_autoteambalance 1 ?
Ja należę do ludzi a ty do parapetów bo po to przyszedłem na www.forum.wiaderko.com żeby ogar ludzie mi pomogli, a nie żeby się z tobą kłócić. Gdybym znalazł to w Google to człowieku nie było by mnie tu więc rozmowa z tobą jest aktualnie zakończona.
"Być może nie znam się"
Przeczytałeś ?
Boo chyba nie...
I nie musisz od razu wyzywać...
Wiesz na czym to polega ?
Ja Ci coś mówię i Ty to sprawdzasz lub wiesz czy to zadziała czy nie.
Nie działa ?
Piszesz, że nie działa i inni próbują Ci pomóc, a nie jak głupi na mnie naskakujesz..
Ey noo sorry xD
Żle Cię zrozumiałem.
Ale byłem pewien, że to do mnie :P
rifi to dobry jesteś skoro w google wpisując match deluxe rcon version jeszcze nieznalazłeś..........
Takiś mądry proszę bardzo poszukaj i zamieść link. Jak znajdziesz dostaniesz gibona.
Ostatnio edytowane przez rifi ; 18-11-2008 o 23:48
hahhahahahahahhahahaha dobijasz mnie
| « deathmatch | Dodawanie hp graczom » |