Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Tak jest .
Instalujesz amxmodx 1.8.1
Instalujesz plugin CSDM
Instalujesz PODBoty
I śmiga ;] Wszystko masz opisane na forum ;] nie wszystko na raz ale co do punktów które ci pokazałem są oddzielne instrukcje.
Zamykam.
Znalazłem ładny opis deathmatch pod tym linkiem CSDM - Deathmatch - plugin AMXX
I mam pytanie, jak zrobić, aby był on Team Deathmatch?
Jak w google wpisywałem Team Deathmatch to za dużo nie wyskakiwało.
Witam
Mam do was prośbę o napisanie pluginu /vip i plugin deathmatch na serwer deathrun
opisze /vip:
1.Vip ma taki model:
2.Ma możliwość pisania na sayu
3.Rezerwacja slota
4.Na początku każdej rundy ma kamizelke,1he i 1 flash
5.Posiada grawitację 700
teraz opiszę deathmatch
witam, posiadam serwer css DM, chcialbym dodac mapy, lecz nie mam do nich plikow ze spawnami... chcialbym aby ktos mi podal jak zrobic takie spawny na dana mape...
pozdrawiam
Deatchmatch
Link do pobrania:
Opis
To tryb rozgrywki w grach multiplayerowych znany przede wszystkim z gier FPS. Celem gry w trybie deathmatch jest zabicie (inaczej "sfragowanie", czyli zdobycie fraga) jak największej liczby przeciwników dopóki gra się nie zako?czy, czyli nie...
mam problem z deathmatch ,
wgralen na serwer all raz udalo mi sie wejsc i dzialalo wszystko
ale jak chce wejsc teraz to taj jak zawsze wybieram druzyne i skurke i dalej nic caly czas pisze mi ze jestem dead i nic sie nie dzieje prosze o pomoc:sad:
Cs-one.pl @ direktplay.pl
Strona : Cs-one.pl - Polskie Serwery Counter Strike AMXMODX NonSteam Steam HLDS Pluginy :: Strona Główna
IP : 77.79.239.5:27725
Sloty : 20
Typ gry : Death Match
Typ Serwera : Steam
Friendlyfire : Nie
Czas mapy : 20 minut
Ochrona : VAC
Działa : 24/7
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Ave
Zanim przejde do rzeczy, male info:
Counter Strike 1.6 Non Steam
Metamod
Amx mod X 1.76d
CSDM 2.1
<inne niewazne pierdoly>
-----------------------------------------------
Witam Serdecznie mam 2 problemy z "Deathmatch" (nie wiem czy to sie w 100% tak pisze)
1-Sciagnolem pliki w kilku folderach (plugins,configs,scrypting itd) - kiedy je wszystkie wedlug instrukcji wgralem w polowie wczytywania serwera sie serwer zawieszal i wylaczal...
2-Wiec postanowilem wgrac...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u