Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Elo ludzie szukam kolorowych postaci do cs,sa wsumie takie tematy ale to z reguły wygasłe albo jakies denne,chodzi mi o cale postacie na kolorowo znaczy ct inne tt inne. PROSZE O POMOC--->BEDE WDZIECZNY ZA LINKJA ODRAZU
Ps:sa takie tematy ale linki pokasowane albo wygasle
Hejo szukam pluginu lub czegos innego zeby efekt byl taki sam ;]
Chodzi mi oto ze gdy gracz wpisze na say /me to bedzie slowo "/me" w kolorze zielonym a wynik napisany w kolorze teamu w ktorym gracz jest (czerwony, niebieski). Widzialem to gdzies i bardzo mi sie to spodobalo ;) W ostatecznoscy...
Szukam pluginu dzięki któremu wiadomości na admin_chat będą widoczne na zielono .
Nigdzie go znalezc nie moglem , a jak znalazlem to były wygasłe linki ;f
jak zrobic zeby np. wchodze na serwa i napisac na kolorowo 'elo' . wiem ze trzeba zbindowac ze np. bind "=" "say Elo", ale jak zeby ten napis byl jakims kolorem ?
W pluginie sell_weapons.amxx (do sprzedawania broni) co jakiś czas pokazuje sie napis na say'u: Aby sprzedac swoja bron wpisz /sell
Albo w pluginie hpk_pl:
Gracze z pingiem wyższym niż 200ms zostana wyrzuceni
Napisy te pokazują sie w kolorze zóltym. I tu moje pytanie: co zrobic, aby...
Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co bardzo mnie cieszy. Natomiast wielki problem mam...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u