Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Nie wiem czy jest taki plugin, szukałem ale nie znalazłem. Plugin, który w wybranych rundach włączał by coś w stylu trybu Dawida i Goliata z Wormsów :mrgreen: . Dokładniej chodzi o to że server dawałby niektórym na początku rundy np. 150 hp a komuś innemu 50 hp. Dałoby się coś takiego zrobić? I...
Witam !! !! !! !!
1. Szukam pluginu, który by pisał np. "Szukamy ludzi do klanu"
2. Czy da się napisać prywatna wiadomość do gracza nawet jak padniesz??
Nie wiem czy to plugin wiec prosze powiedziec jak to zrobic jak to nie plug ;)
z Góry dziekuje :))
roundsound i connectsound // dam pomogl
1: muzyka na koniec rundy
2: muzyka przy wybieraniu teamow nie przy podlaczaniu sie do serwera nie chcem loading music .
kk byyy
Siema! Potrzebuje pluginu dzieki ktoremu podczas rundy nozowej bedzie odtwarzana muzyczka. Szukalem na calym forum i i znalazlem tylko pluginy dzieki ktorym muzyka odpala sie PO rundzie nozowej. Dzieki za pomoc.
Witam szukam plugin ktory za polecanie innego serwera na serwerze dostaje bana i jak by ktos wiedzial jak wylaczyc pokazywanie obrazen na srodku ekranu to chyba przez amx_super ale chce to wylaczyc.
Witam !!!
Prosze o ten plugin na screnie !!!
Do gory po lewej: www.inny-wymiar.com
Jaki to jest plugin???
http://img99.imageshack.us/img99/5765/detrain0010od0.png
Prometheus 0.12
Opis pluginu:
Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs.
Video:...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u