Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 166
Narzędzia wątku

Plugin na dr

szymonLM10 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam

Szukam pluginu na DR /free.
Szukałem dużo i zawsze jakieś chujo*e.
a ja chce zwykły plugin który może użyć tylko tt bez żadnego glosowania i itp.

Z góry dziękuje : )

Odp: Plugin na dr

Drzanas is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

use_button_once.amxx ?

Odp: Plugin na dr

szymonLM10 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie. Chodzi mi o zwykły plugin który pozawala na wpisanie /free terrorystom.
i Ktory blokuje pułapki nic więcej.
Taki prosty bez cvar itp.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Plugin ;P
Nie wiem czy jest taki plugin, szukałem ale nie znalazłem. Plugin, który w wybranych rundach włączał by coś w stylu trybu Dawida i Goliata z Wormsów :mrgreen: . Dokładniej chodzi o to że server dawałby niektórym na początku rundy np. 150 hp a komuś innemu 50 hp. Dałoby się coś takiego zrobić? I...
Amx Mod X
co to za plugin ??
Co to jest za plugin lub mapka: FILMIK
Amx Mod X
Plugin
Witam !! !! !! !! 1. Szukam pluginu, który by pisał np. "Szukamy ludzi do klanu" 2. Czy da się napisać prywatna wiadomość do gracza nawet jak padniesz?? Nie wiem czy to plugin wiec prosze powiedziec jak to zrobic jak to nie plug ;) z Góry dziekuje :))
Szukam pluginu AMX/AMXX
plugin
czy jest moze taki plugin który podmienił by np kilka modeli (np. pali , bronie itp ) ??? jesli tak to prosił bym o link :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin for CS 1.5
Witam, mam pytanie gdzie można znaleźć pluginy zeby można wgrac na serwer z cs 1.5. bo nie chcą mi działać te z 1.6
Amx Mod X
Plugin.
roundsound i connectsound // dam pomogl 1: muzyka na koniec rundy 2: muzyka przy wybieraniu teamow nie przy podlaczaniu sie do serwera nie chcem loading music . kk byyy
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin
Siema! Potrzebuje pluginu dzieki ktoremu podczas rundy nozowej bedzie odtwarzana muzyczka. Szukalem na calym forum i i znalazlem tylko pluginy dzieki ktorym muzyka odpala sie PO rundzie nozowej. Dzieki za pomoc.
Amx Mod X
Plugin.
Witam szukam plugin ktory za polecanie innego serwera na serwerze dostaje bana i jak by ktos wiedzial jak wylaczyc pokazywanie obrazen na srodku ekranu to chyba przez amx_super ale chce to wylaczyc.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin !!!
Witam !!! Prosze o ten plugin na screnie !!! Do gory po lewej: www.inny-wymiar.com Jaki to jest plugin??? http://img99.imageshack.us/img99/5765/detrain0010od0.png
Amx Mod X
plugin prometheus umieszczam plugin nie moj
Prometheus 0.12 Opis pluginu: Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs. Video:...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz