Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 263
Narzędzia wątku

Szukam pluginu Restart Round

Niepokonany3 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukam pluginu Restart Round na kosy bez muzy oraz zeby bylo ODRODZENIE po zabiciu

Odp: Szukam pluginu Restart Round

2065 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

tutaj masz rundę rozgrzewkową na noże bez dźwięku Granatówka + nożówka - rozgrzewka na granaty oraz noże

Oczywiście trzeba sobie zmienić nieco plik .sma żeby była tylko na noże

Odp: Szukam pluginu Restart Round

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Ultimate Warm-Up 1.7: Rozgrzewka na wiele broni+ muza podczas trwania + automatyczny respawn
Dźwięku nie wgrywaj to nie będzie się ściągał.

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
szukam przerobionego pluginu Alternative End Round Sounds
Otóż chciałbym aby muzykę mieli tylko ci co chcą, tzn przy wejściu na serwer i po napisaniu /roundsound tooo od następnej mapy będą się graczowi ściągała muzyka i odtwarzała w grze. Link do pluginu: Alternative End Round Sounds v2.3b - - AlliedModders Sma: Linki z tego postu zostały...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Round start restart
Szukam pluginu Round Start Restart (runda nożowa na początku round) w mp3. Chodzi mi o to żeby ten plugin miał muzyka w mp3 a nie w wav bo wav strasznie dużo miejsca zajmuje i gorsza jakość dźwięku.
Szukam pluginu AMX/AMXX
szukam skryptu do auto restart
WITAM SZUKAM SKRYPTY KTURY MI SERVER ZRESETUJE O PADANEJ GODZINIE ALBO WYŁOCZY I WŁOCZY SERVER CSS server stoji na linuxie debianie pozdro
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
SZukam Pluginu
Witam poszukuje pewnego Pluginu np jest serwer Full 13\13 i admini 2/3 sa na serwerze 3 chce wejsc a nie moze wiec szukam pluginu np ze bedzie takie cos : gracz ktory jest Ostati w ranku albo ma naj mniej minut przegranych na serwerze wylatuje i jest napisane ze gracz z wykupionym slotem zająl...
Szukam pluginu AMX/AMXX
szukam pluginu
witam... szukam pluginu ktory przy przenoszeniu gracza do innej druzyny niezabija go tylko poprostu przenosi. z gory dziekuje i pozdrawiam :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
problem z restart round
tak wyglad moj start_restart.sma gdzie jest blad bo muzyka mi nie idzie, a muzyka sie nazywa anarchia.wav. plx help. oryginalna muzyka przy tym pluginie trwala 39 sekund ta ma 1 minute 49 sekund #include <amxmodx> // AMX Mod X #include <amxmisc> new czas = 60 new pokaz_czas new...
Amx Mod X
Szukam Pluginu
Otóż nigdzie nie mogę znaleźć pluginu, aby wyświetlało się glosowanie przed końcem mapki. Czy mógłby ktoś zapodać??
Szukam pluginu AMX/AMXX
RESTART ROUND
MAM TAKI PROBLEM ZAWSZE JAK WSKAKUJE MENU ADMINA NACISKAM WIECEJ..(9) I DAJE KOMENDY SERVERA(1) I JEST RESTART ROUND(3) U MOJEGO KOLEGI... A U MNIE NIE MA TAKIEGO CZEGOS JAK RESTART ROUND PROSZE O POMOC
Amx Mod X
szukam pluginu :D
siemka.szukam pluginu o nazwie Black Market (Czarny rynek)..czy wie ktos gdzie moge taki sciagnac? pozdrawiam
Amx Mod X
Szukam PLuginu
Dzięki za wszystkie odpowiedzi ale nadeszla pora na największą z nich 1.Szukam Pluginu w którym mozna sikac na zabity Gosci tak samo jak in tf i na CT!! DZIĘKUJE
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz