Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Otóż chciałbym aby muzykę mieli tylko ci co chcą, tzn przy wejściu na serwer i po napisaniu /roundsound tooo od następnej mapy będą się graczowi ściągała muzyka i odtwarzała w grze.
Link do pluginu:
Alternative End Round Sounds v2.3b - - AlliedModders
Sma:
Linki z tego postu zostały...
Szukam pluginu Round Start Restart (runda nożowa na początku round) w mp3. Chodzi mi o to żeby ten plugin miał muzyka w mp3 a nie w wav bo wav strasznie dużo miejsca zajmuje i gorsza jakość dźwięku.
Witam poszukuje pewnego Pluginu np jest serwer Full 13\13 i admini 2/3 sa na serwerze 3 chce wejsc a nie moze wiec szukam pluginu np ze bedzie takie cos : gracz ktory jest Ostati w ranku albo ma naj mniej minut przegranych na serwerze wylatuje i jest napisane ze gracz z wykupionym slotem zająl...
tak wyglad moj start_restart.sma gdzie jest blad bo muzyka mi nie idzie, a muzyka sie nazywa anarchia.wav. plx help. oryginalna muzyka przy tym pluginie trwala 39 sekund ta ma 1 minute 49 sekund
#include <amxmodx> // AMX Mod X
#include <amxmisc>
new czas = 60
new pokaz_czas
new...
MAM TAKI PROBLEM ZAWSZE JAK WSKAKUJE MENU ADMINA NACISKAM WIECEJ..(9) I DAJE KOMENDY SERVERA(1) I JEST RESTART ROUND(3) U MOJEGO KOLEGI...
A U MNIE NIE MA TAKIEGO CZEGOS JAK RESTART ROUND
PROSZE O POMOC
Dzięki za wszystkie odpowiedzi ale nadeszla pora na największą z nich
1.Szukam Pluginu w którym mozna sikac na zabity Gosci tak samo jak in tf i na CT!!
DZIĘKUJE
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u