Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 685
Narzędzia wątku

Poszukuje pluginu obstawianie na team!

morfeus1828 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Poszukuje plugin którym gracze mogą obstawić na tę który chcą. Ale nie chodzi mi jeśli jest np 1vs1 tylko np 1vs3 i obstawianie na któryś z tych teamów. Za pomoc którą otrzymam każdy dostanie +

Odp: Poszukuje pluginu obstawianie na team!

BlackStart is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

nie jestem pewien jak się ten plugin nazywa ale chyba coś podobnego do: TeamBets
z tym że ten plugin widziałem w CSS

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
1vs1 w zombie - obstawianie i inne
Witam szukam kilku pluginów do zombie moda... 1. obstawianie, jak zostaną 1vs1 to reszta serwera może obstawiac na nich ammo packi. 2. po wpisaniu w say /lider pokazuje kto ma najwiecej ammo packow
Szukam pluginu AMX/AMXX
Obstawianie na HLTV
Witam, jak wiadomo, można obstawiac zakłady na hltv.org, w jaki sposób to trzeba zrobić ?
OffTopic - Counter Strike
Poszukuję pluginu.
Witam, poszukuję pluginu który pokazywał by każdy nabój lecący z karabinu w csie. Nie wiem czy jest taki plugin a jeżeli jest to bardzo bym prosił o nazwę albo link do niego:)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Poszukuję Pluginu [SM]
Witam Forumowiczów :) Grałem na jednym z serwerów Aim gdzie był na nich Plugin Który działał tak : Do wyboru mielismy dwie bronie Gdy Strzeliliśmy headshota z deagle pierwszym strzalem pojawial sie glos mowiący I pojawiały sie napisy i pozniej nick zabójcy.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Poszukuje pluginu!
Mam pytanie jak nazywa sie plugin dzieki ktoremu bede mogl wyrzucac granaty, albo jezeli ktos zginie zeby granaty po kolesiu zostawaly. Znalazlem plugin dropallweapons.amxx jednak granatow wyrzucac nie moge:( HELP ME!!
Amx Mod X
Poszukuje Pluginu
Poszukuje pluginu co za granatami leca takie paski mp. za fleshem niebieski za he czerwony ... !!
Szukam pluginu AMX/AMXX
Poszukuje pluginu!!
Witam, poszukuje pluginu ktory odtwarzal by dzwieki gdy pozostanie jedna osoba w ktorejs z druzyn. Jesli nie wiecie o jakie dzwieki mi chodzi to zapraszam do sciagniecia :arrow: Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Amx Mod X
Poszukuje pluginu.
Chcę plugin który odtwarza graczowi mp3 co 10 wygranych fragow...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Poszukuje Pluginu
Szykam pluginy ktory mozna wyłaczyc niektore bronie
Amx Mod X
Poszukuje pluginu
Otoz poszukuje takiego pluginu ktory w lewym dolnym rogu pisze jakie komendy mozna wpisac np. aby zobaczyc top15 wpisz /top15 itp.(chyba juz wiadmo oco chodzi) albo informuje o zminach ktore admin dokonuje w c_varach np. admin xxx zmienil sv_gravity na 20. mam nadzieje ze zakumaliscie oco mi biega
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz