Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Szukam Amx Po Polsku:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: amx po polsku, amxmodx po polsku

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1300
Narzędzia wątku

Szukam Amx Po Polsku

guzieckuba is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam szukam Spolszczonego amxx np jezezli TT jest przy Bs'ie to jest napisane ze ma podlozyc pake po PL i td i inne napisy po polsku wiec prosze o udostepnienie tego amxx

Odp: Szukam Amx Po Polsku

-ql^ is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

były już takie tematy a pozatym google nie boli :], jak nie znajdziesz w google poszukaj w historji

Odp: Szukam Amx Po Polsku

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

http://www.wiaderko.com/hlds/konfigu...sku-,1798.html

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Szukam] fifa 06 po polsku
hej poszukuje i nie znalazlem fify 06 do pobrania czy mozecie mi link wyslac tylko nie na rapisher Ps fifa moze byc po polsku i komentatorzy tez
FIFA
(Szukam)Comand & COnquer 3:Tiberian Wars+dodatek pełne wersje i po polsku
tak jak w tytule dokladnie tego samego szukam ---------- Post dodany 23-12-2010 o godzinie 16:16 ---------- teraz tylko dodatek PL
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
mirc po polsku
dajcie mi mirc po polsku bo musze na ogame tam pogadać a po angielsku nie rozumie a po polsku nie umiem znaleść z góry dzięki
Archiwum forum
Szukam Join/leave po Polsku
Witam... Szukam pluginy join/leave ale po POLSKU... Zeby pokazywalo ?Gracz wchodzi gracz wychodzi gracz jest gotow (przynajmniej cos w tym stylu). Szukałem ale wszystkie te pluginy sa po ANGIELSKU...A moze jakos w ustawieniach czy cos pozmieniac... Dziekuje
Szukam pluginu AMX/AMXX
[ST]NEW! Po Polsku - vol.2(CD-2009)
NEW! Po Polsku - vol.2(CD-2009) http://www.fototube.pl/pictures/newpoepoelskuvoel2varioeusartistsimagesbig223087122.jpg Tracklista 1. Kasia Wilk - Będzie dobrze 2. Feel - No kochaj mnie 3. Agnieszka Włodarczyk - Czas pokaże
Muzyka, mp3 pop
[MIX]VA - Po Polsku O Milosci 2
VA - Po Polsku O Milosci 2 (2009) http://s55.radikal.ru/i148/0904/e0/6573820e1c8c.jpg ARTiST....: VA ALBUM.....: Po Polsku O Milosci 2 BiTRATE...: 187 kbps avg SOURCE....: CD LABEL.....: Warner Music GENRE.....: Easy Listening
Muzyka, mp3 pop
Szukam mangi naruto po polsku
Nie wiecie gdzie mogę znaleźć mange naruto po polsku od 1 tomu :)??
Archiwum forum
The Sims 3 po polsku
Skąd pobrać sims 3 po polsku? Ale nie w powiedzmy 30, 20 częściach, bo to się mi strasznie długo ładuje, a potem okazuje się, że jakiś part nie działa ;/ Chciałabym w kilku. Bardzo proszę.
Archiwum forum
CS 1.6 po Polsku?
Jak w temacie... Lepiej spolszczyć CSka czy jednak zostawić w oryginale? :razz: Czekam na opinie
OffTopic - Counter Strike
Pisz Po Polsku!
Witam. Przeglądając różne tematy zauważyłem że dużo ludzi popełnia błędy ortograficzne. Więc apeluję do moderatorów aby dawali warny za pisownię. Ludzie!Nie ignorujcie podkreślonych wyrazów gdy piszecie nowy temat/post. No chyba że używasz IE,to Ściągnij Mozille Firefox ,która Ci podkreśli...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz