Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
jakie niby zabronione komendy?
na interp jest, na raty jest...
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Cześć!
Potrzebowaliście kiedyś dowiedzieć się czegoś więcej o graczach z którymi gracie?
Na pomoc przychodzi bardzo fajna, prosta i szybko działająca stronka:
Banid.pl
Wystarczy tam wkleić dowolną ilość Steam_ID (np status z konsoli) by sprawdzić wszystkich graczy na raz na obecność banów na...
Witam czy istnieje jakiś program do sprawdzania hacków w cs 1.6 czy ktoś gra na hackach czy dodatkach? Grałem na jednym serwerze i niektórzy byli na nim niewidzialni.
Przepraszam, ale nie ogarniam Waszego forum, nie wiem gdzie pisać o problemach, dlatego nie obrażę się jeżeli mój Temat zostanie usunięty, ale proszę wpierw o pomoc...
W moim MS Office (jak w temacie) w języku angielskim nie mam korekty błędów. Nawet coś w stylu: "wgb iwhfiu kbu" jest...
Witam , mam problem mianowicie nie mogę zainstalować csa , bo wyskakuje mi właśnie to sprawdzanie czy są dostępne aktualizacje gier steam updates , czekałem 30 min i mam nadal to samo.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam szukam takiego pluginu /admin dostępnego tylko dla admina, ponieważ czasem gra admin i nie ma jak tego sprawdzić. Chyba że sie da jakoś inaczej ;D
Witam wszystkich. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na mój problem. Może Wy pomożecie. Zainstalowałam simsy (nie oryginalne), jednak mam problem, gra się uruchamia ale po chwili wyskakuje taki oto komunikat:
"Sprawdzanie instalacji nie powiodło się. Nie można uruchomić gry The Sims 3....
Czy jest możliwość, aby normalny gracz mógł sprawdzić IP innego gdy nie ma admina?
Bo admin sprawdza dzięki "amx_ip". A może jest możliwość, aby ta opcja była ogólnie dostępna?
Witam . Czy jest jakiś plugin który wykrywa jakie gracz ma ustawienie i np. pokazuje mu komunikat że np. zmienił interp? może być oczywiście sam ciąg kodu na sprawdzanie :) I np. jak zmieni na inne także pokazuje się powiadomienie. Dodam że potrzebuję tego na NS
Chce sformatować dysk E (Win mam na C jak coś...) i gdy klikam "rozpocznij" pokazuje mi się: "Nie można formatować tego dysku. Zakończ działanie wszystkich narzędzi dyskowych i innych programów, które korzystają z tego dysku oraz upewnij się, czy w żądnym oknie nie jest wyświetlna zawartość dysku....
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u