Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Gracz przyszedł/odszedł... [PLUGIN]:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 464
Narzędzia wątku

Gracz przyszedł/odszedł... [PLUGIN]

Nysian is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam... Tak jak w temacie... Poszukuje pluginu takiego co widziałem już kiedyś na innych serwerach np. przy przyjściu grascza pokazuje się mniej więcej na środku ekranu po lewej stronie (Przyszedł gracz <nick>) a po jego odejściu (Odchodzi gracz <nick> Zapraszamy ponownie). Czy coś w tym stylu... Szukałem już na forum ale znalazłem coś o co nie do końca mi chodziło... Czyli że po dojsciu w chacie pokazuje się "Jeśli widzisz że mam cheaty to skopiuj to ip i..." Ale tak jak napisałem nie tego poszukuje :)...

Odp: Gracz przyszedł/odszedł... [PLUGIN]

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=3020

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

bakul. <3 zapalił Gibony od:
Nysian (18-04-2009)

Odp: Gracz przyszedł/odszedł... [PLUGIN]

Nysian is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dzięki o to mi chodziło :) Daje gibonka ^^

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Kasperczak odszedł z Wisły!
Kasperczak to szkoleniowiec bez charyzmy i osobowości, nadaje się do prowadzenia ligowego średniaka, a nie drużyny walczącej o wyższe cele. Zresztą, o kim można powiedzieć, że się nadaje ? Polak nie potrafi zmobilizować bandy leni do biegania a zagraniczny szkoleniowiec jest zbyt wymagający. Trzeba...
Piłka nożna
Gracz Esl,mix,cw
Nick: Hope Wiek: ~18 Staż: 2lat Skill: Znośny VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Oczywiście Pozycja: Shooter O sobie: Miły, spokojny. Nie krzyczący do mikrofonu, słuchający się poleceń. Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Jak dać kase graczą ?
Witam, Na moim serwerze jest: MAP, SourceMod, MetaMod i EventScript. Moje pytanie jest takie: Jak dać kasę graczowi ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
aowC. Need gracz do stałej 5 !
Klan aowC. Szuka taktyka NA STAŁE OFERTA: Strona --> www.aowc.xaa.pl || Domena za 2-3 dni robocze Serwer do gry Serwer VT MIXY,CW,LIGI AMBICJE ZAANGAŻOWANIE SKILL
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[Dodatkowy plugin] Low HP HeartBeat - Gdy gracz ma mało HP, bije mu serce
Dodatkowy plugin: Low HP HeartBeat - Gdy gracz ma mało HP, bije mu serce Opis: Gdy gracz ma mało HP (poniżej danego ustawienia, domyślnie 50), słychać bicie jego serca. Ustawienia:
Zombie Plague
Powżny gracz
Witam Szukam Clanu NonSteam O mnie Nick Smuggler Wiek 15 Oferuje Duża dostępność Staż 2 lata
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
eP Gam!nG - 1 gracz !
http://img299.imageshack.us/img299/972/banerlh1.png Witam nasz klan poszukuje 1 Skillera , niepowiem bo calkiem ogarnieta ekipa z calkiem sporym stazem. Klan składa sie z graczy doswiadczony ktorzy graja dlugi czas w cs'a i maja doswiadczenia klanowe . Gramy duzy mixow , w lidze dopiero 1...
plugin prometheus umieszczam plugin nie moj
Prometheus 0.12 Opis pluginu: Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs. Video:...
Amx Mod X
1 gracz potrzebny
witam, jak w temacie, szukamy jednego ludzia do klanu co oczekujemy od ciebie: skill: jak najwyzszy wiek: nie ma znaczenia, liczy sie skill dobre lacze netowe (zeby nie bylo ze sa lagi) programy TS2, dzialajacy mikrofon czas na treningi podczas weekendu skladanie sie na serwer - 10 zeta...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz