UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D )

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1 IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    el Wymiataczos Awatar Bob Marley

i wszystko jasne ;d

2. #2 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    Moderator Awatar Major
    lol ale pedalska nuta, taka zmulasta,

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

3. #3 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    Lamka
    Nuta fajna a przekaz jeszcze lepszy u mnie pod szkołą jest dużo takich typków w "odpicowanych" golfach 2

4. #4 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    Cytat Zamieszczone przez Major Zobacz posta
    lol ale pedalska nuta, taka zmulasta,
    tak bo techno to jest rozrywkowe haha,
    pedalska nuta? idz sie nażeluj i ogol nogi, popatrz na plakat swojego idiola - c. ronaldo,
    oj a czemu na niego mowią pedał? :o na pewno nie przez jego nażelowane włoski,
    a może styl? niee, nie wiem juz sam hah
    leż Major i płacz ;] strzał i po tobie, mowi ulica..
    przemesnk to jest wieś po prostu ;)
    Ostatnio edytowane przez Bob Marley ; 06-07-2009 o 20:43

5. #5 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    Moderator Awatar Major
    Cytat Zamieszczone przez Bob Marley Zobacz posta
    tak bo techno to jest rozrywkowe haha,
    pedalska nuta? idz sie nażeluj i ogol nogi, popatrz na plakat swojego idiola - c. ronaldo,
    oj a czemu na niego mowią pedał? :o na pewno nie przez jego nażelowane włoski,
    a może styl? niee, nie wiem juz sam hah
    leż Major i płacz ;] strzał i po tobie, mowi ulica..
    przemesnk to jest wieś po prostu ;)
    ehe widac bob masz z 13 lat i chcesz byc super, piosenka brzmi jak bełkot żuli z pod sklepu,
    ze masz jakieś niespełnione ambicje lub kompleksy zachowaj to dla siebie, cos ci nie wychodzi bycie "fajnym" jak na razie jesteś jedynie żałosny, i tyle w tym temacie,

p.s.
    wiem ze jako dziecko zaraz mi tu odpiszesz i będziesz dalej jakieś swoje mongolskie teorie wprowadzał, ale pisz może to ci ulży i poczujesz sie 'fajniejszy'

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

6. #6 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    el Wymiataczos Awatar interp_zerojeden
    fajna muza ale osobiście wolę, Fandango Gang & Mioush ft. Bob One - Jestem sobą
    Major ma rację, każdy ma swoje zdanie, a ty Bob źle się zachowałeś w tym momencie, iż mam te 13 lat, pokazałem nawet zdjątko :) mówię że Major ma swoje zdanie i ty masz swoje zdanie, zakopcie topór wojenny =] PEACE!

ehe widac bob masz z 13 lat
    Ma JM nie może mieć 13 ;]
    "Zawsze piękniejszą odpowiedź dostanie, kto zada piękniejsze pytanie".
    lamaczdesek || Mój profil YT

7. #7 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    Cytat Zamieszczone przez Major Zobacz posta
    ehe widac bob masz z 13 lat i chcesz byc super, piosenka brzmi jak bełkot żuli z pod sklepu,
    ze masz jakieś niespełnione ambicje lub kompleksy zachowaj to dla siebie, cos ci nie wychodzi bycie "fajnym" jak na razie jesteś jedynie żałosny, i tyle w tym temacie,

p.s.
    wiem ze jako dziecko zaraz mi tu odpiszesz i będziesz dalej jakieś swoje mongolskie teorie wprowadzał, ale pisz może to ci ulży i poczujesz sie 'fajniejszy'
    gadaj z dupą to cie osra..
    chcesz sprawdzic czy mam 13 lat hehe ?
    chce byc fajny? no jak tak myslisz..
    sorry Pawcio nie bedzie za duzo "Peace" bo pedałów sie nie kocha, noi nie toleruje zbytnio ;)

8. #8 Odp: IGS feat. Bas Tajpan - Batiman (dla wszystkich dysktotekowych chłopców ;D ) 
    Banned
    Jeszcze chwila i załatwię wam warny...