Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Komórki, GSM, operatorzy > Telefony - specyfikacja i opinie

Telefony - specyfikacja i opinie - Dyskusje, opisy, opinie na temat telefonów komórkowych marki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne.

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: forum nokia e63, revis, nokia n63, nokia e63 forum, nokia n63 opinie, descargar temas para n63, telefon nokia e63 opinie, nokia n63 opiniones, n63 nokia, n63, harry potter game fot nokia e63, especificaciones nokia n63, pokemon nokia e63 descargar, configuracion de la fecha en nokia n63, los sims mobile para e63, juegos eroticos e63, nokia e63 gry download, nokia e63 programy download, nokia n63 especificaciones, temas del barca para nokia e63
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 15266
Narzędzia wątku

nokia E63 czy może coś innego

pilarsio is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam zamiar kupić telefon w sieci play. Abonament 25zł na 3 lata. ChcE przeznaczyć na ten cel 200 zł. mój wybór to NOKIA E 63. Poproszę o opinie na temat tego telefonu, a może macie inne propozycje telefonów w podobnej cenie.

Odp: nokia E63 czy może coś innego

FLoo is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Wystarczy przeczytać to :
Test telefonu Nokia E63 - TELEPOLIS.PL

Odp: nokia E63 czy może coś innego

SaganeQ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nokia 5310 Xpress MUsic

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
A4Tech HS-800 czy coś innego?
Tak jak w temacie miałem poprzednio podobne słuchawki tylko model: HS-100 I byłem z nich bardzo a to bardzo zadowolony lecz jedna słuchawka odmówiła posłuszeństwa więc czas wymienić na coś innego. Niestety nie dysponuję zbyt dużym budżetem więc w granicach 60-70zł. Słuchawek używam TYLKO do gry...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Ban za kogoś innego
Witam. Mam sprawę. gram sobie na cod mod, zmiana mapy a tu to: =============================================== You are Banned from this server by admin KocziS You have 5 days , 16 hours , 9 minutes and 10 seconds left on your ban. Banned nick : asdfghjkl Reason : ' reklama ' You...
Śmietnik
J.A.F. Nokia - zmiana i aktualizacja softu w telefonie + simlock ( obsługa 99% modeli Nokia )
W tym temacie przedstawię flashowanie za pomocą J.A.F. OR 1. Instalujemy J.A.F Suite 1.1.1 - nie zmieniać domyślnej ścieżki instalacji 2. Po instalacji zawartość katalogu jaf1.98.66beta5 kopiujemy do katalogu gdzie zainstalował się J.A.F. 3. Uruchamiamy ( WIN VISTA/7 JAKO ADMINISTRATOR )...
Oprogramowanie na komórki - softy
[Steam] Komenda lub cos innego; )
Witam otoz tak mialem swoje cfg tylko mialem formata i tak przegladalem cfg na eslu i sciagnalem PASHY noi tutaj wystapil problem. Na starym cfg moglem chodzic na ukos tzn trzymajac W i D jednoczesnie a w cfg pashy tak sie nie da ;/ Poradzicie cos ?
Problemy z CS 1.6
Zamioana K550 na coś innego
Witam! Mam pytanie. na jaki telefon mogę się wymienić żeby nie było przesady a zebym był zadowolony? Mam K550 kupiony lekko ponad rok temu. na ekranie lekka szrama ale to od noszenia w jednej kieszeni kilku telefonów. w grę wchodzi jakaś nokia, SE. ma simlocka na plusa i CID 53 wiec sie sima...
Telefony - specyfikacja i opinie
Zamienie Nokia n96 na Nokia e52
jak w temacie. Czekam na oferty!!!!!
Zamienie
ban na id czy moze cos innego
a wienc tak posiadam swój serwer w cs 1.6 i graja na nim czity. niestety mam radiówke i z moich okolic własnie duzo ludzi gra na czitach i na moim serwie nie moge ich banowac poprzez amx_ban lkub w amxmodmenu poniewaz maja to samo ip co ja i mnie banuje wienc co mam zrobic wpisywałem ruzne komendy...
Problemy z CS 1.6
GG3 - Podnoszenie broni z innego lvl.
Tak jak w temacie, co musze zmienić w pliku es_gungame3 aby niezachodziła taka sytuacja, jest to dość kłopotliwe zwłaszcza w ostatnim poziomie. Wiem że w 1.6 odpowiada za to wpis: gg_pickup_others 0 ale w css nic takiego nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc, jesli podobny problem był...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
GG3 - Podnoszenie broni z innego lvl.
Tak jak w temacie, co musze zmienić w pliku es_gungame3 aby niezachodziła taka sytuacja, jest to dość kłopotliwe zwłaszcza w ostatnim poziomie. Wiem że w 1.6 odpowiada za to wpis: gg_pickup_others 0 ale w css nic takiego nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc, jesli podobny problem był...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
noXcuse czy coś innego
Mam kilka pytań odnośnie tch serwerów: -czy jest tam coś w rodzaju konta, że jak się wpłaci załóżmy 100zł i weźmie serwer za 50zł to te drugie 50 zostaje na następny miesiąc, -czy jest możliwość płatności sms-em -ile jest miejsca ftp na mapy itd. -czy są to dobre serwery(niski ping, nie ma...
Hosting serwerów gier

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz