dobra
bardzo dobra
niezła
beznadziejna
|
|
Ja osobiście nie miałem tego telefonu, lecz mój brat miał i ojciec.
Wiem że jak za dużo się nawali gier, mp3 na telefon to trochę muli ale może nie w każdym tak jest.
Aparat słaby, zdjęcia niewyrażne
Ogólnie telefon fajny, myśle że warto go kupić
Dzięki, i czekam na więcej opinie na temat tego fona.Chce wiedzieć czy warto go kupić.

Witaj !
Mój ojciec posiada ten telefon to i ja użytkuję go na codzień !
Szczerze mogę polecić ten telefon, ponieważ jest bardzo funkcjonalny, wygodny i raczej jakiś wad nie ma. Świetny fon !
fajny telefon tylko troszke słąby aparat :/
Telefon jest bardzo fajny. Mało awaryjny, solidny, robi bardzo dobre i wyraźne zdjęcia. Ogólnie godny polecenia.

Mój Tato ma ten model. i powiem że może być. chodź mało ma bajerek.
Ten telefon jest okej ;] Miał go mój kolega, nie mam mu nic do zarzucenia :D Wszystko dobrze działa git majonez.
@Tam do kogoś wyżej
Jak chcesz mieć dobry aparat, to kup aparat cyfrowy. Jak chcesz mieć dobre mp3, kup sobie odtwarzacz mp3, jak chcesz miec dobre gry, kup sobie pegazusa :DD
Miałem ten telefon i stwierdzam że jest naprawdę dobry. Jeżeli nie zależy Ci na szpanowaniu bajerami i innymi tego typu rzeczami to jest godny polecenia. Aparat może nie jest z górnej półki, ale za to telefon jest solidny. Może Ci spadać ile wlezie a i tak zniszczenia małe. Może i faktycznie kiedy masz więcej niż 2.000 esek to Ci go muli ale co za problem je usunąć? Ja przynajmniej nie narzekałem na ten telefon. Jedyne czego możesz się obawiać to slot ładowarki. W Nokiach 6300 jest on bardzo delikatny. Musisz uważać aby nie wcisnąć za mocno ładowarki bo całe wejście wpadnie do środka.
normalny telefon do dzwonienia. z tej ceny bralbym tylko nokie, bo ona nie wali tanich klawierek do telefonow. no i masz jacka na sluchawki. malo ktory producent wie, ze czesc osob chciala by podlaczyc do telefony sluchawki warte wiecej niz 5zl :P mnie od pchelek zawsze uszy bolaly (malzowiny)
moim zdaniem to jest naprawde wielki +, bo żadnych telefonach jeszcze takiego czegoś nie widziałem.no i masz jacka na sluchawki. malo ktory producent wie, ze czesc osob chciala by podlaczyc do telefony sluchawki warte wiecej niz 5zl

Ja mam ten model mam go juz ze 2 lat i narazie sie dobrze sprawuje.
Polecam kup go !
| « Jaki wybrać? | Telefony w era.pl » |