Siema, szukam dość taniego telefonu tak ~200/300zł potrzebuje w miare duży wyświetlacz i wifi ewentualnie hsdpa
Co możecie polecić?
|
|
Siema, szukam dość taniego telefonu tak ~200/300zł potrzebuje w miare duży wyświetlacz i wifi ewentualnie hsdpa
Co możecie polecić?

Smasung Galaxy, ma wi-fi + duży wyświetlacz, bez umowy to drogi jest, a tak jak jakąś umowę podpisujesz, np. ja podpiałem na dwa lata na kartę w erze to tylko 100 zł
Galaxy nie kupisz za 200-300 zł , w tej cenie to hmm nic dobrego z wifi nie dostaniesz chyba że jakieś wynalazki od samsunga :d musisz dozbierać albo darować sobie wifi a jak hsdpa , to czego oczekujesz od telefonu , zależy Ci na systemie no w tym wypadku tylko symbian , czy może być zwykły soft , napisz co tam byś chciał good odtwarzacz , aparat , czy cos..
avila kosztuje ponad 300 normalnie, 1 na 30zł miesięcznie np. w playu
Tam za ~300 zl sadze ze można dorwać cos ogarniętego z wifi jak np e65, g500 etc mozna tak za ~150zl miec i nawet daja rade - ale rozsuwane nie dla mnie.
Co do systemu nie mam wymagań, co do aparatu to jak juz jest to zeby mial ten autofocus. Głównie zależy mi na dość szybkim dostępie do internetu. Avila to chyba słabego neta ma :/ Nie chce wydawać kasy na tel bo znając mnie szybko się zniszczy, dlatego właśnie szukam coś takiego taniego ~300zl.
############edit###############
co myślicie o noki e51? albo LG GT505?
Ostatnio edytowane przez Major ; 17-09-2010 o 07:09

z tych dwóch bierz nokię.
| « Folijka zabezpieczająca do telefonu | Klony SONY ERICSSON XPERIA X10 » |