Czesc mam zamiar kupic jakis telefon spodobal mi sie Nokia 5220 ale po co kupowac na marne wiec prosze o pomoc i wasze opinie jak glosnik czy nawet nawet aparat czy fajne guziki itp.Moze polecacie za tom samo cene jakis inny ?![]()
|
|
Czesc mam zamiar kupic jakis telefon spodobal mi sie Nokia 5220 ale po co kupowac na marne wiec prosze o pomoc i wasze opinie jak glosnik czy nawet nawet aparat czy fajne guziki itp.Moze polecacie za tom samo cene jakis inny ?![]()
telefon jest OK mi sie podoba![]()
mój ojciec ma taką fajny fonik ładnie gra Aparat zły nie jest
Guziki fajne i wygodne jak dla mnie
+:
-Bateria (faktycznie trzyma 24h non stop mp3)
- Odtwarzacz+mini-jack 3,5 dają naprawdę dobrą jakość dzwięku (słuchawki w zestawie grają przyzwoicie jednak gdy podłączyłem ep-630 miód malina)
- aparat robi bardzo dobre zdjęcia
-Wyświetlacz bardzo czytelny, nawet gdy słońce świeci da się pracować, nie to co w niektórych Nokiach
+/- :
- Głośnik jest troche za cichy
- Trochę słabo przemyślane zamknięcie obudowy można przy nieuwadze ułamać zatrzaski
-Te świecące diody to troche pic, słabo świecą...
- :
- Przy 512 karcie jest ok ale jak włożyłem 2 gb i wgrałem ~180 mp3 to telefon resetuje się co jakiś czas, gdy ograniczyłem utwory do ~ 120 juz jest w porządku
Zdjęcia wykonane telefonem
![]()
Jak masz $$ kup coś lepszego.
średniak .. tyle powiem ;] tak jak wyżej, jak masz wiecej kasy to kup cos lepszego, a jak nie to kupuj tego.
+/- :
- Głośnik jest troche za cichy
No nie wiem czy taki za cichy głośnik daje bardzo głośno polecam wszystkim tego fona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
telefon ogolnie jest ok :)
dobrze jest zrobiony trwaly
ale nokii nie wychodza zbyt dorze te muzyczne aparaty
przypomnijmy sobie np, 5200 lub 5300
ze to naprawde dwa szajse :)
ten telefon jest zajefajny polecam !![]()
PO cholere odswiezasz ten stary temat ?!
| « Problem w wyborze fona | Lg kp170 » |