Każdy kto ma jakąś opinię o xperii ten niech się nie krępuje, proszę się wypowiadać na temat... nawet jeżeli musi to być złe zdanie ;)
|
|
Każdy kto ma jakąś opinię o xperii ten niech się nie krępuje, proszę się wypowiadać na temat... nawet jeżeli musi to być złe zdanie ;)
Nie wiem, słyszałem dużo dobrego o tym telefonie, ale też ma parę wad, jak na przykład skłonność do pękania obudowy pierwszej serii, albo nagłe znikanie zasięgu w niektórych telefonach...
Przy tym jest to jednak jeden z najlepszych telefonów biurowych dostępnych obecnie, produkcji HTC, więc dosyć porządny.
w najnowszej reklamie był określany jest nawet jako "biuro kieszonkowe" :)
Zresztą jak kogoś interesuje, to może zobaczyć filmik tu:
Rany, co za szajba!!!
Jeśli to ma oznaczać wytrzymałość i trwałość tego telefonu, to gratuluję im!!!
mam ten telefon kilka dni i jak na razie jestem z niego w 100% zadowolona jak dla mnie to jest super :)
Telefon jest po prostu extra![]()
Mam takie pytanko upadla mi xperia i nieche sie wlaczyc co mam zrobic z gury dziekuje za odp
Witam poruszam stary temat ale może się komuś przyda, mam od 20 grudnia '09 SONY ERICSSON'A XPERIA X1.
Telefon jest dość wytrzymały, nawet nieźle chodzi. nawigacja jak automapa, google maps, igo używające internetu i/lub gps'a wbudowanego chodzą bardzo dobrze. gry? nie wiem gdyż nie będę płacił za gry i programy z strony se a darmowych odechciało mi się szukać po kilkudziesięciu stronach na których darmowe okazywały się płatnymi :P telefon potrafi się zawiesić ale na troche, jeszcze nie zawiesił mi się na "amen". głośniczek jest cichy, przy "podkręconych" piosenkach charczy i nadal cicho gra. internet z sieci i wi-fi bardzo dobrze działa.
POZDRO
PS
Jeśli potrzeba jeszcze jakieś info to proszę pytać :)
Bo nie szuka się"gry na xperie" tylko "gry na windows mobile".
Wejdźcie na to" sexperia.eu
:))
| « Telefon do 400 zł | Czy Nokia zostanie w żółtej koszulce lidera? » |