Ow-roztocze
Polecam gorąco :) Mieszkam blisko, byłem w tych miastach, i powiem że nie pożałujecie :)
|
|
Ow-roztocze
Polecam gorąco :) Mieszkam blisko, byłem w tych miastach, i powiem że nie pożałujecie :)

Osobiście poleciłbym Tatry , ale pewnie o nich dużo pisac nie trzeba , wiec dam coś o Bieszczadach.
Ogólnie rzecz biorąc , moje małe miasteczko Zagórz ponoć rozpoczyna linię Bieszczad , przynajmniej niektórzy mieszkańcy tak mówią , a jak jest naprawdę tego nie wiem :)
Galeria zdjęć : Bieszczady.net.pl - Galeria zdjęć
Zresztą co tu dużo pisać , pojedziecie w Bieszczady to zobaczycie to piękno :)
Mozliwosci jest bardzo duzo jak kraj dlugi i szeroki.Ja osobiscie uwielbiam dwa miejsca,gory (Szczawnica) i morze (Miedzyzdroje).Tak w jednym,jak i w drugim miejscu mozna swietnie odpoczac i poszalec .Mozna rowniez nad jeziora,jest ich bardzo duzo,mozna tez gdzies na wies tam gdzie jest stadnina koni.Ale wybor nalezy do kazdego z nas,bo jest w czym wybierac.Zycze powodzenia w wyborze wycieczki.
Zamek w Malborku,robi wrażenie,ale aktywnie można również wypoczywać w Bieszczadach,piękne tereny,swieże powietrze i cisza.
Moim zdaniem fajnie jest w Jastrzębiej Górze, mam tam ulubione miejsce, mianowicie hotel Primavera. Polecam każdemu, kto lubi spędzać wakacje na sportowo, mają siłownię, basen, saunę, kort tenisowy, wokół mnóstwo miejsc do spacerów czy biegania. Dobre miejsce, żeby zrobić formę :)
ja osobiście polecił bym Tatry :)
a przy okazji można zwiedzić jeszcze Zakopane
Również polecam Chochołów
Chochołów – wieś w Polsce położona w województwie małopolskim, w powiecie nowotarskim, w gminie Czarny Dunajec.
Chochołów to wieś zbudowana prawie w całości z oryginalnych domków góralskich. Do miejscowej tradycji należy mycie ich z zewnątrz wodą z mydłem dwa razy do roku, na Wielkanoc i Boże Ciało.
Świerze powietrze, gwarantowany wypoczynek oraz rozrywka
Polecam
Szklarska poręba - oo tam to dopiero fajnie, jak są skoki narciarskie w harachovie, warto tam wpaść
W tym roku odbyłem wspaniałą przygodę jaką był spływ kajakowy rzeką Krutynia. Jest to najpopularniejszy szlak kajakowy na Mazurach, ale chyba także najładniejszy w Polsce. Byliśmy tam z żoną i dwójką dzieci, którym tak się spodobało, że od tamtej pory uczęszczają na kurs kajakarski. Jeśli będziecie mieli okazję kiedyś popłynąć, to nie wahajcie się ani chwili, bo na prawdę warto!
![]()
Ostatnio edytowane przez kojoti ; 08-11-2011 o 11:25
A był ktoś w Borach Tucholskich?
Jeżdżę tam pod namioty od 4 lat i zawsze z niecierpliwością czekam na ten wyjazd.
Jeziora, rzeki, lasy....
Polecam osobiście miejscowość SworneGacie, tak dziwna nazwa... ;D
fot_3_jezioro_w_borach_tucholskich.jpg
Czy jest ktoś z Warszawy? W 1-dniową wycieczke można się wybrać do Jabłonnej (b. blisko Wawy). Jest tam zabytkowy zespół parkowo-pałacowy. Można pooddychać naprawde ŚWIEŻYM powietrzem w cichym, angielskim parku, zobaczyc wiele pomników przyrody, chiński pawilon czy łuk triumfalny. A w podziemnej restauracji polecam czekolade!
DSC03953.jpgDSC03940.jpgDSC03927.jpgDSC03943.jpgDSC03913.jpg
Piekne są nasze Mazury , cudowne Zakopane - ogólnie nasze góry.Miejsca nad morzem też są przepiękne. Zresztą każdy zakątek naszej Polski jest inny i ciekawy.Tylko mieć czas i pieniędze.A wrażen mozna mieć mnóstwo.
| « Ciekawe miejsca na świecie | Gdzie w Bieszczady » |