Po zaistalowaniu webspella na stronie przyszedła czas na szablon. Jednak mam z nim pewien problem. Zgrywam go przez klienta ftp na webspell. Następnie wchodzę na stronkę a szablonu jak nie było tak nie ma:(( Nie wiem co jest grane... Te pliki z szablonu to na pewno trzeba wgrać przez FTP do folderu webspell?? Liczę na szybką odpowiedz. W zamian daje gibony! xD
jest poradnik na forum co i jak + wyczyściłeś prywatne dane??
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Witam. Mam problem z tą mapą. Wykupiłem sobie serwer, kumpel pomógł mi go trochę ogarnąć. Mam mapę as_tundra de_vegas i awp_rooftops wszystko w formacie bsp. Lecz podczas zmiany mapy serwer restartuje się. Proszę o pomoc
Witam wszystkich i proszę o pomoc !! :)
A więc kupiłe z kumplem na hostingowni postrzelaj.pl servre (i to jak mi sie wydaje był wielki bła) , i próbowalismy wgrać AMXMODX ...
Wgralismy i wbujamy na serva i nie działa ...
Czyja to wina hostingowni czy moze źle wgrywam(tzn. nie tylko ja wgrywałem...
Witam! Mam jeden bardzo duży problem, miaowicie załozyłem stronę a 50gigs.net i jest ona pusta ponieważ probuję wgrac do niej style css tutaj zawziete z forum, ale nadal nic sie nie zmienia na styronie! Dlatego bardzo bym prosił o dokłdna instrukcje jak wgrac jakies style lub szablon na moją...
Mam problem z wgraniem do cs 1.6 modeli z Counter Strike Condition Zero. Kiedy wchodzę do Steam->steamapps->mój login->counter-strike->cstrike_polish->models->players i wklejam tam modele z CZ nie sa wczytywane. Gra jest bez zmian(nadal sa standardowe modele).
W czym możne tkwić przyczyna?...
Pomocy, mój problem polega na tym że gdy chciałem wgrać na serwer 2 protokoły z poradnika seby i jak wylaczylem serwer to juz nie moge go włączyć. Serwer AMD
A w Logach mi wyskakuje:
ri Apr 23 17:53:49 UTC 2010: Server Failed
Half-life binary './hlds_i686' not executable, exiting
Using...
Witam.
Otóż chciałem wgrać na serwer plugin zblock, jednak nie działa on.
Wgrywam zgodnie z instrukcjami, krok po kroczku.
Po wgraniu, rr serwera wbijam na niego, wpisuję plugin_print i nie pojawia się tam zblock.
Jaka może być tego przyczyna? Czy cfg ma na to wpływ?
Dodam, że dodawałem już w...
witam
mam hosting i strone mam serwer ftp 100mb
ale nie umiem zrobic stronki
mam szablon
i wg niego che stronke ale nie umiem wkleic teo na serwer i zrobic zeby jakos wygladalo
Robie ten temat za kumpla bo on by tego nigdy nie zrobil .A wiec ten owy kumpel ma adma na pewnym serwie ale nie glownego, glowny wyjechal na miesiac ,a my chcemy sobie pograc w jakies inne mapy niz te co mamy na serwie i niewiemy jak je wgrac zeby dzialaly na serwie .Prosze o szczegułową odpowiedz...
Kiedy wgrywam byle jakiego noża, włączam grę, niby wszystko OK, ale kiedy juz wchodzi na server wyskakuje błąd
Proszę o pomoc :)
#down
A jak zmienić żeby było dobrze?
Witam robie juz serwery od 1 roku umie adminow instalowac i to mnei dziwi ze amxx chodzi wszystko chodzi tylko admin nie chodzi? Why?? oto daje KOd jaki mam w users.ini zawsze tak robilem i bylo git teraz nie chodzi admin..
"GuzieC" "haslo1" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
"DaWidQ" "haslo2"...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u