poszukuje darmowej strony internetowej na ktorej mozna by bylo ogladac telewizje i sluchac muzyki . prosze o link do zrobienia stronki .
|
|
poszukuje darmowej strony internetowej na ktorej mozna by bylo ogladac telewizje i sluchac muzyki . prosze o link do zrobienia stronki .
chcesz strone do ogladania czy chcesz taka strone zrobic?

chce z robic ale nie znam zadnej stronki darmowej na ktorej takie cos jest mozliwe
Telewizja na żywo, Tv online <<<---------- cos takiego jak na tej stronie <<<-----------
muszisz miec idpowiedni cms
wodpress albo php motion sie nadaja

Jeżeli jesteś bardzo zdezesperowany, to kup (lub ściągnij) Microsoft Office Front Page 2003 (lub nowszy), wiem, że zaraz wszyscy zaczną klnąć, że front page jest do du**, ale wg. mnie dla osoby która zaczyna robienie stron to ten program jest w porządku...pakuje dużo niepotrzebnego kodu html ale stronę da się zrobić (sam z niego korzystałem parę lat temu...na początku
). Ale co najmniej ma edytor graficzny, a dla osoby która nie zna html-u programik jest w porządku
.
Póżniej możesz spróbować się pobawić mocno rozbudowanym programem "Adobe Dreamweaver CS3" (lub nowszym).
| « Problem - WEBSPELL | Kto mi zrobi strone webspell » |