Witam!
Ostatnio popełniłem dosyć duży błąd gdyż dałem zakupionego layouta zakodować RS-Design... Troszkę zwalili mi kod forum no ale myślałem że na Webspell to się coś znaja i mi to dobrze zakodują co prawda zakodował bym to sam lecz były tam przejścia w JS których jeszcze nie ogarnąłem a chciałem aby strona była dobrze zakodowana... 40zł Zapłaciłem a zakodowanie wyglądało tak: Pociącie zakodowanie kilku obrazków w których miejscach i daje tych modułów php i to wszystko! Nie zrobiono mi tego co miało być w JS ale na początku bło mówione że wszystko będzie no ale nie o tym tutaj ten temat. No i po zakodowaniu oddali mi strone no i nie działają żadne przyciski i nie wiem w czym tkwi problem gdyż mógłbym podmienić pliki odpowiedzialne za to ale nie wiem czy nie zwalę calego tego szablonu a 40zł zapłąciłęm więc chce aby mi się to jakoś trzymało no i przyciski żadne nie działają a mianowiecie chodzi mi o te np. Napisz Newsa, Archiwum Newsów, Edytuj, Usuń itd... żadne tego typu przyciski nie działają jak to naprawić?
JBC. oto strona: Strona Klanu Stajnia-Szatana!
PS. A najbardziej mnie rozśmieszył kod gdyz na stornie z Webspelem było podane: "charset=windows-1250"