UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
  1. #1 [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    el Wymiataczos Awatar CeNzUrA<hahaha>
    Witam!
    Ostatnio popełniłem dosyć duży błąd gdyż dałem zakupionego layouta zakodować RS-Design... Troszkę zwalili mi kod forum no ale myślałem że na Webspell to się coś znaja i mi to dobrze zakodują co prawda zakodował bym to sam lecz były tam przejścia w JS których jeszcze nie ogarnąłem a chciałem aby strona była dobrze zakodowana... 40zł Zapłaciłem a zakodowanie wyglądało tak: Pociącie zakodowanie kilku obrazków w których miejscach i daje tych modułów php i to wszystko! Nie zrobiono mi tego co miało być w JS ale na początku bło mówione że wszystko będzie no ale nie o tym tutaj ten temat. No i po zakodowaniu oddali mi strone no i nie działają żadne przyciski i nie wiem w czym tkwi problem gdyż mógłbym podmienić pliki odpowiedzialne za to ale nie wiem czy nie zwalę calego tego szablonu a 40zł zapłąciłęm więc chce aby mi się to jakoś trzymało no i przyciski żadne nie działają a mianowiecie chodzi mi o te np. Napisz Newsa, Archiwum Newsów, Edytuj, Usuń itd... żadne tego typu przyciski nie działają jak to naprawić?

JBC. oto strona: Strona Klanu Stajnia-Szatana!

PS. A najbardziej mnie rozśmieszył kod gdyz na stornie z Webspelem było podane: "charset=windows-1250"
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    Moderator Awatar Major
    40zl? przecież byle amator by lepiej za 10zl zakodował,

czemu nie napiszesz do nich żeby poprawili kod? przecież za to zapłaciłeś - to znaczy przepłaciłeś, za 40zl mógłbyś mieć pod nowego webspella, na divach, zgodnie z w3c i wszystkie bloki dzialaly by jak lay zakladal a nie "na sztywno"

do tematu teraz,
    jak klikasz to co 0 reakcji? na wszystkie przyciski?

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    Tak kąpletnie 0 reakcji... Tak jak gdybym dla jaj sobie klikał... Przycisk się wciśnie ale nic się dalej nie dzieje tak jak gdyby nie był zakodowany czy coś....

no w włąsnie wiem pisze ale już ustali ale mam adres i ich nazwe na allegro więc jeśli coś to mogę się przejechać...

Miałeś mi to ty zakodować ale się nie odezwałeś no to musiałem innego ratunku szukać ale chyba pobłądziłem... :D
    Ostatnio edytowane przez CeNzUrA<hahaha> ; 12-04-2010 o 21:19
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    Lamka
    Elo :D

Jeżeli nie usunęli żadnych ważniejszych plików (typu skrypty) to mogę ci zakodować te przyciski. Z tego co widzę to "Ostatnie: newsy || Ostatnie: mecze" nie jest nawet pocięte:P Fajna firma.
    Prześlij mi na -->pawel.wasyl[at]gmail.com ([at] = @) <-- dane do konta www + szablon ze wszystkimi plikami nieruszany przez tą firmę:)
    Ostatnio edytowane przez Wasyl95 ; 12-04-2010 o 22:22
    Mój e-mail: pawel.wasyl@gmail.com
    Dawniej "koleczka_pl"
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    No właśnie napisałem że nic mi w JS nie zrobili... kąpletnie zwalili sprawę i to wszystko a zakodować ci nie dam bo nie mam zamiaru znów do tego dokładać... Juz wolę posiedzieć przy tym 1tydzień ale zrobić to sam za free. bo za taki szablon z takim kodem to przepłaciłem i to jak cholera... Ja tutaj proszę o podpowiedź co zrobić jeśli bym chciał ci zaoferować to bym napisał w innym dziale...

PS. i z tego co kojarzę to tego chyba się nie koduje tzn. że się tnie i koduje tylko te przyciski są już w oryginalnych plikach w webspellu tylko że chyba się coś z tym bawili...
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    el Wymiataczos Awatar VolT
    Same buttony wyglądają w porządku.
    Kod html:
    <input type="button" class="button" onClick="MM_goToURL('parent','index.php?site=news&action=archive');return document.MM_returnValue" value="Archiwum newsów">
    Pytanie tylko, czy wszystkie z tych plików są na swoich miejscach (zwłaszcza ten pierwszy, bo pozostałe to tylko rotator)?

Kod html:
    <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/rotatorcore.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/rotator.js"></script>
    "Every single day you get another chance. Don't waste it... Think about this moment..."
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    A gdzie to ma być ?:/ Bo archiwum mi też niestety nie działa... ;/

Tak wygląda kod pliku news.html Co tutaj jest nie tak z Komentarzami ? Bo ja przerobiłem ale jak widać nie dobrze... efekt na stronie... ;/

Kod:
    <center><table cellpadding="0" cellspacing="0" width="514" height="41">
    	<tr>
    		<td valign="top" height="41" background="img/img_24.png" colspan="3">
    		<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="514" height="53" background="ss/menu/ss_24.gif">
    			<tr>
    				<td height="29" width="12">&nbsp;</td>
    				<td height="29" width="551" valign="top">
    				<font color="#000000">
    						<font size="2">

<Span style="font-family:Tahoma; font-weight:700; padding-top:20px;">
    				$headline</Span></font><Span style=" padding-top:15px; font-size:14px; font-family:Tahoma; font-weight:700">
    				</Span>
    					<div align="right"><span style="font-family:Tahoma; color:black; font-size:9px; padding-right:40px;">Napisal:<strong> $poster;$date;$time </strong></span></font></div></td>
    				<td height="29" width="6">&nbsp;</td>	
    			</tr>

</table>
    		</td>
    	</tr>	
    <tr background="ss/menu/ss_35.gif">
    		<td valign="top" height="30" width="4">&nbsp;</td>
    		<td valign="top" height="30" width="514">
    				<font face="Tahoma" style="font-size: 8pt" color="#000000">
    				<span style="margin-left: 3% ; ">
    	<strong style="font-weight: 400">$content</strong></span></font></td>

<td valign="top" height="30" width="4">&nbsp;</td>
    	</tr>

<tr>
    		<td valign="top" height="28" width="514" colspan="3">
    		<table cellpadding="0" cellspacing="0" height="28" width="514" background="ss/menu/ss_36.gif" valign="middle"><td align="right" style="padding-right:20px;>$comments
    				</td>
    		</table>
    		</td>
    	</tr>
    </table>
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="514" height="13">
    	<tr>

<td valign="middle" height="13" width="514">
    		<p align="center">
    				<font face="Tahoma" style="font-size: 8pt" color="#666666"> <span style="margin-left:5px;" >$adminaction</span></font></td>
    	</tr>
    </table></center>
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    Moderator Awatar Major
    ja wiem co jest błędem bo juz parę takich problemow tu było, ale nie rozumie dlaczego ich nie ciśniesz żeby to zrobili jak należy - wszystko.

Przecież przepłaciłeś z 5 razy za ten kod.

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: [HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają 
    No właśnie przycisnąłem i to dosyć dobrze no i powiedzieli że mi to zrobią na piątek...;/ Jeśli nie no to już chyba inną droga się udam.

Major jak wiesz to mógłbyś zdradzić ?
    Odpowiedz z cytatem