Witam.
Szukam pomników, którzy pomogą mi założyć porządne forum o tworzeniu gier.
Proszę nie pisać mi rzeczy typu: "Mogę ci tylko wgrać softa". Ja potrzebuję ludzi, którzy mi pomogą zbudować i prowadzić forum.
Jeżeli będzie ktoś chętny, to proszę pisać.
Witam.
Szukam ekipy do stworzenia forum o konsolach, grach na konsole i takich tam.
Potrzebny mi będzie:
-posiadacz PSP
-posiadacz PS3
-posiadacz Xbox 360
-posiadacz Wii
-posiadacz Nintendo z serii DS
lub ktoś, kto dobrze zna te konsole.
Szukamy move mekera do Ekipy na forum.
Szukam osoby zaufanej dobrze sprawującą swoja prace.
Move Maker jest potrzebny mi do stworzenia ciekawego filmiku przedstawiającego dobrze moją serwerownie Counter-Strike 1.6 jak i nasze serwery.
Więcej informacji w tym temacie bądź na GG: 23997606...
Witam.Mam zamiar stworzyć sieć serwerów.Zamierzam kupić domene oraz serwer.Hosting juz mam bez limitów sponsorowany.Oczywiście do tego potrzebne są pieniądze.Ja wkładam dosyć dużo ale sam sieci nie ogarne.Porzebuję kogoś który zajmie 2 stanowisko H@ i będzie ze mną opłacał wszystko oraz zajmował...
Witam!
Poszukuję osób, które pomogą w rozkręceniu forum o adresie: Saga zmierzch, księżyc w nowiu, twilight :: Strona Główna, chodzi o pisanie postów, zapraszanie znajomych.
Cenię sobię ludzi z którymi współpracuję i adekwantnie ich wynagradzam.
Będzie to jedno z większych for tego typu,...
Tak jak w temacie poszukuje grafika do forum ogolnotematycznego
jestesmy na platnym hostingu i mamy domene pl strona jeszcze nie dziala!
wymagania:
wiek 16+
Umiejetnosc robienia baneroww buttonow
umiejetnosc robienia szablonu pod forum lub modernizacji
kontakt gg: 12448801
sluchajcie mam taki problem chcem zrobic w amx-ie cfg na spary ze masz to w amxmodmenu 9>3 i masz tam do wyboru clanbase itp jak to mozna zrobic prosze o pomoc piszcie tutaj lub na gg 7420361
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u