Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Tworzenie - projektowanie stron www

Tworzenie - projektowanie stron www - Wszystko o tworzeniu stron internetowych - kodowanie w php, mysql, html, xhtml, css, js, java

Tagi:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 410
Narzędzia wątku

[Szukam]Ekipy do pomocy przy forum

MistrzZen221 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Szukam pomników, którzy pomogą mi założyć porządne forum o tworzeniu gier.
Proszę nie pisać mi rzeczy typu: "Mogę ci tylko wgrać softa". Ja potrzebuję ludzi, którzy mi pomogą zbudować i prowadzić forum.
Jeżeli będzie ktoś chętny, to proszę pisać.

Pozdrawiam

Odp: [Szukam]Ekipy do pomocy przy forum

Rio is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jakiś kontakt ?

Robie lay'e i loga na zamówienie
gg: 3990023

MistrzZen221 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Proszę pisać na GG: 12673025

MASZBana is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Szukasz pomników?
To chyba nie w tym dziale ;)

Ale co do forum to mogę trochę ogarnąć.
GG-4101145

他媽的一個明智的角質男子頭部超級角質

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Szukam] ekipy na forum
Witam. Szukam ekipy do stworzenia forum o konsolach, grach na konsole i takich tam. Potrzebny mi będzie: -posiadacz PSP -posiadacz PS3 -posiadacz Xbox 360 -posiadacz Wii -posiadacz Nintendo z serii DS lub ktoś, kto dobrze zna te konsole.
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Szukamy Move Mekera Do Ekipy Na Forum.
Szukamy move mekera do Ekipy na forum. Szukam osoby zaufanej dobrze sprawującą swoja prace. Move Maker jest potrzebny mi do stworzenia ciekawego filmiku przedstawiającego dobrze moją serwerownie Counter-Strike 1.6 jak i nasze serwery. Więcej informacji w tym temacie bądź na GG: 23997606...
Szukam moviemakera
Szukam kogoś do pomocy przy stworzeniu sieci
Witam.Mam zamiar stworzyć sieć serwerów.Zamierzam kupić domene oraz serwer.Hosting juz mam bez limitów sponsorowany.Oczywiście do tego potrzebne są pieniądze.Ja wkładam dosyć dużo ale sam sieci nie ogarne.Porzebuję kogoś który zajmie 2 stanowisko H@ i będzie ze mną opłacał wszystko oraz zajmował...
Inne
Szukamy move mekera do Ekipy na forum.
Tak jak w temacie kontakt GG 7827202
Szukam moviemakera
[OFERTA] Szukam ekipy do forum
Witam! Poszukuję osób, które pomogą w rozkręceniu forum o adresie: Saga zmierzch, księżyc w nowiu, twilight :: Strona Główna, chodzi o pisanie postów, zapraszanie znajomych. Cenię sobię ludzi z którymi współpracuję i adekwantnie ich wynagradzam. Będzie to jedno z większych for tego typu,...
Szukam osoby do pomocy w tworzeniu forum
Szukam osoby do pomocy (odpłatnej) w tworzeniu forum o tenisie, domenę już mam wykupioną. Zainteresowanych proszę o kontakt GG; 9008572
Szukam osoby do pomocy w tworzeniu forum
Szukam osoby do pomocy (odpłatnej) w tworzeniu forum o tenisie, domenę już mam wykupioną. Zainteresowanych proszę o kontakt GG; 9008572
Tworzenie - projektowanie stron www
Grafik pilnie potrzebny do ekipy forum polandboard.pl
Tak jak w temacie poszukuje grafika do forum ogolnotematycznego jestesmy na platnym hostingu i mamy domene pl strona jeszcze nie dziala! wymagania: wiek 16+ Umiejetnosc robienia baneroww buttonow umiejetnosc robienia szablonu pod forum lub modernizacji kontakt gg: 12448801
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Szukam Pomocy Przy cfg plugin
sluchajcie mam taki problem chcem zrobic w amx-ie cfg na spary ze masz to w amxmodmenu 9>3 i masz tam do wyboru clanbase itp jak to mozna zrobic prosze o pomoc piszcie tutaj lub na gg 7420361
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz