Witam, Team-Authentic @ Since Gaming 2008 jak widać mam przewijanych partnerów lecz rozciąga się strona ,jeżeli ktoś ma szablon z przewijanymi partnerami i mają je tylko w małych oknach to bym poprosil o 3 pliczki które się znajdują w templates i wrzucenie na speedyshare.com DAM KARME.
akurat wysokość okna przewijania nie jest zawarta w żadnym z tych plików wiec podmiana ich nic ci nie da
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Witam.
Mam problem z dodawaniem partnerow na strone , poniewaz gdy chce dodac jakiegos partnera to w linijce gdzie jest banner obok wyswietla sie rozmiar max 88x31 . I chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic tak by mozna bylo usunac te rozmiery i wrzucac bannery jakiego rozmiaru sie chce
Multigaming We Are Bananas ( We Are Bananas - gaming since 2010 - News ) poszukuję:
Dywizji steam gier multiplayer ( CS 1.6 B, CS:S itp.)
Oferujemy:
- Płatną domenę We Are Bananas - gaming since 2010 - News
- Płatny hosting WWW
- Schludną szatę graficzną i profesjonalne oprogramowanie strony...
Witam!
Jak wiemy na każdej stronie klanowej jest dział "Partnerzy" .
Na niektórych stronach Loga partnerów przesuwają się z dołu do góry...
Czy ktoś może powiedzieć jak to zrobić?Czy potrzebny jest do tego jakiś dodatek?
Witam.
Otóż współwłaściciel mojej strony dodał link z gametrackera do partnerów.
Ta akcja zblokowała mozliwość usuwania partnerów.
Mogę dodawać je, lecz nie mogę ich usuwać, sortować itp.
i stąd moje pytanie - czy jest możliwość usunięcia partnerów ręcznie przez ftp lub bazę dancyh lub...
Tak jak w temacie szukamy Partnerow wymieniamy sie logami i dadajemy na stronce
nasza strona (stara juz tylko webspell nowy) www.dof-s.ugu.pl
Chetni pisac tutaj
witam, wiem że były już takie tematy, że nie wyświetlają się partnerzy na stronie. Czytałem je, jednak żadna odpowiedź mi nie pomogła ... CHMODy mam dobrze ustawione także nie wiem co może być tego przyczyną ... Proszę o pomoc !