Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Tworzenie - projektowanie stron www

Tworzenie - projektowanie stron www - Wszystko o tworzeniu stron internetowych - kodowanie w php, mysql, html, xhtml, css, js, java

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: webspell przewijani partnerzy, przewijani partnerzy
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1409
Narzędzia wątku

Partnerzy przewijani nie psu...

Drutek14 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,
Team-Authentic @ Since Gaming 2008 jak widać mam przewijanych partnerów lecz rozciąga się strona ,jeżeli ktoś ma szablon z przewijanymi partnerami i mają je tylko w małych oknach to bym poprosil o 3 pliczki które się znajdują w templates i wrzucenie na speedyshare.com DAM KARME.

Odp: Partnerzy przewijani nie psu...

Major is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

akurat wysokość okna przewijania nie jest zawarta w żadnym z tych plików wiec podmiana ich nic ci nie da

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
- Słoń

Drutek14 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

ale jak tam podmienilem i sie stało ;\

Major is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

w partners.php masz wysokość tego będziesz miał <marquee .... height="wysokosc" ...> i właśnie zmień wartość height i już

Major zapalił Gibony od:
Drutek14 (26-01-2009)

Drutek14 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

dzięki karma+

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Poszukiwani partnerzy
Poszukiwani Partnerzy !!!! Oferujemy: - JUSTmagic. -unikatowy szablon -płatny hosting(za niedługo domena pl) -schludne logo(wersja dla ciemnych i jasnych stron) -przejrzystość na stronie -codzienna aktywność + pisanie newsów -60unikatów dziennie
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Poszukiwani partnerzy
Poszukiwani Partnerzy !!!! Oferujemy: -unikatowy szablon -płatny hosting(za niedługo domena pl) -schludne logo(wersja dla ciemnych i jasnych stron) -przejrzystość na stronie -codzienna aktywność + pisanie newsów -60unikatów dziennie
Klan CS 1.6 szuka graczy
[WEBSPELL] partnerzy
Witam. Mam problem z dodawaniem partnerow na strone , poniewaz gdy chce dodac jakiegos partnera to w linijce gdzie jest banner obok wyswietla sie rozmiar max 88x31 . I chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic tak by mozna bylo usunac te rozmiery i wrzucac bannery jakiego rozmiaru sie chce
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Dywizje / Partnerzy
Multigaming We Are Bananas ( We Are Bananas - gaming since 2010 - News ) poszukuję: Dywizji steam gier multiplayer ( CS 1.6 B, CS:S itp.) Oferujemy: - Płatną domenę We Are Bananas - gaming since 2010 - News - Płatny hosting WWW - Schludną szatę graficzną i profesjonalne oprogramowanie strony...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Partnerzy
Witam! Jak wiemy na każdej stronie klanowej jest dział "Partnerzy" . Na niektórych stronach Loga partnerów przesuwają się z dołu do góry... Czy ktoś może powiedzieć jak to zrobić?Czy potrzebny jest do tego jakiś dodatek?
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Partnerzy - webspell
Witam. Otóż współwłaściciel mojej strony dodał link z gametrackera do partnerów. Ta akcja zblokowała mozliwość usuwania partnerów. Mogę dodawać je, lecz nie mogę ich usuwać, sortować itp. i stąd moje pytanie - czy jest możliwość usunięcia partnerów ręcznie przez ftp lub bazę dancyh lub...
Tworzenie - projektowanie stron www
Partnerzy?
Tak jak w temacie szukamy Partnerow wymieniamy sie logami i dadajemy na stronce nasza strona (stara juz tylko webspell nowy) www.dof-s.ugu.pl Chetni pisac tutaj
OffTopic - Counter Strike
Partnerzy
Witam poszukuje partnerów na stronke propozycje składać pod numer gg 12169613 a to moja stronka http://www.eus-team.yoyo.pl/
OffTopic - Counter Strike
Partnerzy ...
witam, wiem że były już takie tematy, że nie wyświetlają się partnerzy na stronie. Czytałem je, jednak żadna odpowiedź mi nie pomogła ... CHMODy mam dobrze ustawione także nie wiem co może być tego przyczyną ... Proszę o pomoc !
Tworzenie - projektowanie stron www
partnerzy
witam, jestem przedstawicielem klanu nfnp. jestesmy nowym klanem i potrzebujemy partnerow i wejsc jezeli zainteresowani prosze o kontakt gg 4103351
Prośby i oferty od/dla webmasterów

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz