Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Tworzenie - projektowanie stron www

Tworzenie - projektowanie stron www - Wszystko o tworzeniu stron internetowych - kodowanie w php, mysql, html, xhtml, css, js, java

Tagi: , , , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 893
Narzędzia wątku

Webspell i HTML (za profesjonalną pomoc nagrody)

dzgt. is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Poszukuję znawcę HMTL Webspella (głównie index.php). Potrzebuję parę poprawek , monitor serwera i shoutbox (belka z napisem już jest). Oferuję doładowania do wszystkich sieci od 10 do 30zł.

Kontakt:
GG: 5890599
Steam: digiT#
WWW: mtf-clan.xaa.pl (płatny)

Jeśli ktoś chce być html master w klanie na stałe, to niech pisze w temacie Klan szuka graczy (CS 1.6 steam) , podobny temat też tam się znajduję.

Pozdrawiam i czekam na ochotników. Dużo pracy w tym nie ma, a ja nie html nie ogarniam :P

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[webSPELL] HTML w newsie
Witam, gdy napiszę newsa i zrobię jego podgląd wygląda on inaczej, niż po opublikowaniu. (np. dałem powiększenie czcionki - w podglądzie jest, ale po opublikowaniu czcionka pozostaje bez zmian). W czym tkwi problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi..
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[HTML/CSS] Mały problem z tabelką Newsy w webspell
Siema! Tak jak w temaice mam mały problemik mianowicie troszkę mi się Tabelka z newsami zepsuła... Wszystko widać : Webspell.pl (To nie reklama ponieważ tam nic nie ma bo męcze się z tym szablonem) Wiem że tutaj jest problem z news.html ale dokładnie co ?;/ Kod news.html: <table...
Tworzenie - projektowanie stron www
Mała pomoc związana z HTML !
A więc mam malutki problem z HTML. Prosiłbym o gotowy skrypt na to, że klikając dany obrazek przenosi na daną witryne. Oczywiście w miejscach gdzie mają sie znajdowac kluczowe dane prosze to jakoś zaznaczyc, a ja sobie go zedytuje ;-) Z góry dziękuje.
Pytania z odpowiedzią
[HTML/XHTML/CSS] Przyciski na stronie Webspell typu Edytuj nie działają
Witam! Ostatnio popełniłem dosyć duży błąd gdyż dałem zakupionego layouta zakodować RS-Design... Troszkę zwalili mi kod forum no ale myślałem że na Webspell to się coś znaja i mi to dobrze zakodują co prawda zakodował bym to sam lecz były tam przejścia w JS których jeszcze nie ogarnąłem a chciałem...
Webspell - html na forum
Siemka! Mam taki problem, mianowicie nie wiem jak włączyć html na forum. Ogólnie na całej stronie działa, tylko na forum nie. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie to włączyć? :) z góry dzieki
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Liga PSG Nagrody 5xSteam Szablon Webspell serwer
Witam! Zapraszam do brania udziału w lidze PSG w której do wygrania naprawdę cenne nagrody.Co prawda rejestracja kosztuje około 25 zł za drużynę ale nagrody dochodzą do ceny 400 zł... Liga 5 vs 5 Nie musisz mieć klanu wystarczy abyś miał 5 osobową drużynę. Jedyne co musisz zrobić to...
Liga Counter Strike 1.6 Non Steam
Pomoc webspell
Potrzebuje osoby ktora pomogła by wrzucic webspella na stronke. Probowalem wiele razy nie wychodzi..
Archiwum forum
pomoc Logowanie/Rejestracja html/php
witam zrobilem juz prawe cala strone tylko zostalo mi zrobic logowanie i rejestracje . ipytanie czy macie moze jakis namiar na taki skrypt ktory wymusze rejestracje / logowanie na stronie bardzo mi topotrzebne z gory thx
Problem z serwerem HTML|prosze o pomoc postawie gibona|
Mam problem,kiedy stawiam serwer (wszystko dobrze) po jakiejś chwili wyskakuje mi okno "Your server is out of date,and will not be listed on the masters server until you restart"---"Do you wish to shutdown now?"--Oficialnie wiem o co chodzi "serwer jest przestarzały i nie będzie on w liście...
Problemy z HLDS
Zakładam Strony Klanowe na yoyo.pl + Moge wgrać Webspell + Kilka Prostych dodadkowych kodów HTML
Witam! Tak Jak W Temacie Moge Jeśli ktoś chce założyć strone na yoyo.pl - Wgrywanie Webspell na życzenie Klijęta:cool: :D - Może byc i bez:D - Moge Dodać Kilka Nowych Skryptów Reszta For Many:):):) A tamto co wyżej wymieniłem Za Jedyne 1-2 Gibony!!! Szok Cenowy:D:D
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz