Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Tworzenie - projektowanie stron www

Tworzenie - projektowanie stron www - Wszystko o tworzeniu stron internetowych - kodowanie w php, mysql, html, xhtml, css, js, java

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: szablony allegro peb, gotowe ogłoszenia sprzedaż auta do pobrania, strony internetowe cs do kupna, gotowe ogłoszenie do sprzedaży samochodu, szablon do sprzedazy
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 3379
Narzędzia wątku

Dwa profesjonalne szablony na sprzedaż

Dziamberq is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mam dwa szablony na sprzedaż:

1. Mozna zobaczyc na webspell-szablon.unl.pl
2. Mozna zobaczyc na awayfromkeyboard.xaa.pl

Oferty prosze wysylac na adres dziamber@o2.pl

Prosze nie wysylac wiadomosci typu "zasponsorujesz" mówie zeby nie bylo problemow, po ogloszeniu oferty na innym forum dostalem duzo takich wiadomosci i chcialbym tego teraz uniknac, prosze tez nie pisac swojej opini w temacie, jedynie oferty jak juz komus sie nie chce wysylac emaila

Odp: Dwa profesjonalne szablony na sprzedaż

Major is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

jak ja kur** nie lubie takich dzieci jak ty
1 szablon:
Cytat:
CODED BY OPSERTY.COM
ALL RIGHTS RESERVED
COPYRIGHT CLANTEMPLATES.COM 2006
a nie twój, 2 szablon tak samo nie twoj i nie masz praw do sprzedaży go, masz psd?? a poza tym można go mieć za free z irac :)

powinieneś warna dostać za takie tematy i jeszcze w zlym dziale KOSZ

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
- Słoń

Odp: Dwa profesjonalne szablony na sprzedaż

dangeroouss is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a gdzie te profesjonalne szablony ? ja widze jeden zwykły szablon

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
www.sVOICE.pl - Profesjonalne Serwery Głosowe.
Zapraszamy do skorzystania z oferty sVOICE.pl. W ciągu kilku minut, w prosty sposób możecie zacząć korzystać z własnego serwera głosowego. Bardzo dopracowany autorski panel, wysoka jakość usług, niskie pingi, szybka realizacja zamówień i znakomita obsługa techniczna to tylko kilka z...
Hosting serwerów głosowych
[SPRZEDA]Laye oraz Szablony
Witam, mam na sprzedaż 3 Layę i 2 szablony. Imageshack - dogfacee.jpg - Lay Yfrog Photo : yfrog.com/n4xvwp - Lay yfrog Fullsize - mice4.png - Lay Oraz szablony : ugu.pl - Darmowy hosting
Grafika i www
[OFERUJĘ] Profesjonalne studio
Profesjonane studio stworzy szablon dla multigamingu/klanu. Oferujemy takze tworzenie grafiki, cięcie, skryptowanie, wrzucenie na serwer oraz pomoc w zarządzaniu serwerami vps oraz dedykowanymi. Portfolio: Portfolio | Maleo oraz ProFolio of Mariusz Stęplewski Strona studia: MMWebStudio -...
Wykonam
Profesjonalne doradztwo !
Witam zamierzam poświęcić 2500zł na sprzęt do CS 1.6 ( typowo pro ) - Mam sluchawki syberie za 200zl z zalmanem mikro - Myszka I.e 3.0 + podkladka aqua coś I tak chciałbym kupić komputer , tylko prosze mi profesjonalnie doradzic jaki , tzn zeby karta dzwiekowa w pelni obslugiwala ten model...
Ogólne dyskusje o sprzęcie
Profesjonalne logotypy!
A więc tak, zajmuje się grafiką dość długo bo ok. 6 lat. Oczywiście z przerami. Logotypy dla organizacji wykonuję już z 2 lata. Przykłady prac na pw, już wkrótce w topicu. Płatność SMS/PRZELEW (przelew - wyjdzie taniej) Kontakt : e-mail : sfeszler@gmail.com steam : sain_x PS : konto ma...
Oferty grafików
[Oferta] ViceCityHost.pl - Profesjonalne serwery GTA!
Do usunięcia!
Archiwum forum
Profesjonalne Projektowanie Stron WWW
Witam! Szanowni Państwo, pragnę przedstawić stronę inną, wyróżniająca się na tle konkurencji, gdzie framework nie opiera się na topie, contencie i footerze. Koncepcja strony, to całkowita abstrakcja, która zabierze Państwa w specyficzny klimat. Co oferuję? Projektowanie wszelkiego...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Profesjonalne kodowanie stron
Oskryptuje gotową grafikę jako szablon pod Webspella. Chetni pisac! realizacje: ethorn.pl gpf-clan.pl contumcy.pl seogaming.pl cena minimalna: 60zł, cena rośnie wraz ze wzrostem zaawansowania strony Personal portfolio
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Prośba o profesjonalne logo
Witam! Potrzebuję profesjonalnego loga (wymiary 200x200 lub 300x300 przezroczyste tlo, render zwiazany z duszami, duchami i róznymi tego typu rzeczami) Za pomoc 2 gibony i reklama na stronie!! #Edit nie chodzi mi o herby i te inne... #Edit2 napis Nightmare Souls Pozdrawiam, hawK.
Prośby o wykonanie grafiki
Profesjonalne filmy u mnie !
Witam. Zajmuje się robieniem filmów różnych gier: -Tibia - Counter Strike - Battlefield 1942 - Battlefield 2 - Conquer Online - Ragnarok Online - Upshift
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz