Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Tworzenie - projektowanie stron www

Tworzenie - projektowanie stron www - Wszystko o tworzeniu stron internetowych - kodowanie w php, mysql, html, xhtml, css, js, java

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: generator tabeli, generator tabel html, webspell generator meczy, generator tabeli html, program do robienia tabel piłkarskich, zmniejszona tabela wynikow w cs, generator meczy klanowych, generator tabel html w php, generator stron serwerów, generator tabelek webspell
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 3286
Narzędzia wątku

Generator tabeli, jako dodatek do WS

Major is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Witam generator tabeli juz jest, ale za każdym razem trzeba kopiować kod i podawać informacje, a może jako dodatek w webspellu??

a wiec każdy kto chce sprawdzić jak działa takie cos proszę bardzo:

wchodzimy na http://webspell-cms.ugu.pl/

logujemy sie na dane
login: test
hasło: test

po czym klikamy w link http://webspell-cms.ugu.pl/admin/adm...p?site=tabelka

tlo jest zrobione na "odwal sie" zwykły obrazek z neta :) jak taki skrypt ma byc na stronie klanu to owy klan będzie mial swoje unikatowe tlo :) dlatego tutaj jest tylko taki przyklad

i jak sie podoba?? Jakies propozycje??

a moze oceny w skali od 0/10 ??

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
- Słoń

Odp: Generator tabeli, jako dodatek do WS

Mister is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Pomysł super.;) Tło jak widać na odwal, ale ja osobiście korzystałbym z tego dodatku.

Odp: Generator tabeli, jako dodatek do WS

PrK161 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Fajny mod. Postarales sie. Wrzucisz go do downloadu? Lub powiedz kiedy mozna sie go spodziewac

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z umiejscowieniem tabeli
Witam Wstawiłem na moją stronę tabele z serwerami tylko że zrobiła się nie w tym miejscu co trzeba. Moja strona cs-atom.pl. Jak widać pod tabelką sa jeszcze staty i sponsorzy.Czy dało by się jakoś zamienić je miejscami tak by staty bylo nad tabelka z serwerami bo teraz wygląda to dość...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[Steam] Brak Tabeli Wyników Steamowych ?
Witam, otóż niedawno zakupiłem steama, zainstalowałem i ściągnałem przez steama CS'a, wszystko ładnie pięknie ale nie mam jednej rzeczy na której mi zależy, a mianowicie Tabeli Wyników ( Tab ^_^ ) tylko zwykłą z Non Steama. Cóż tu więcej pisać, zależy mi na tym i po prostu, proszę o jakieś rady :)
Problemy z CS 1.6
Szukam Pomocy Do Tabeli
Witam chciałbym wgrać na swoja stronę klanowa ten komunikator ale nie wiem jak moglibyście mi powiedzieć?? Chodzi o to Nuked Klan | Polski Support Pozdrawiam Robo
Tworzenie - projektowanie stron www
Witam, piszę do Was z nadzieję, że mi pomożecie : ) Otóż problem polega w tym, iż nie wyświetlają mi się avatary ze steam w tabeli wyników na serverze. Reinstall Steam nie pomaga. Słyszałem od kogoś, że w rozdzielczości 800x600 nie występują, jednak to bzdura, gdyż po zmianie na inną rozdzielczość...
Problemy z CS 1.6
Flaga Kraju w tabeli Ostatnie mecze...
Moja strona to nukedteam.tk Mam taki problem ze w tabeli ostatnie mecze wyswietla mi zawsze PL flage niezaleznie od tego jaka ustawie w samym meczu. A gdy sie wejdzie do dzialu "Mecze" to tam juz widac inne flagi. Przykladem jest mecz cw.pl W tabelce ostatnie mecze ma flage PL,a w dziale mecze...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Zamykacze Tabeli |FFA| www.pukawka.pl
Witam Serdecznie! Zapraszam wszystkich na serwer Klanu ,,Zamykacze Tabeli" IP: 193.33.177.16:27031 Sloty: 13 Typ: FFA Hoster: Pukawka.pl Kontakt z H@: 9566297 Strona klanu: Zamykacze Tabeli :: Strona Główna Forum Serwera: www.swu.boo.pl
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Potrzebuje tabeli meczow
Szukam kodu .!Chcialbym taka tabele jaka jest na tej stornie klanowej ..::STRONA KLANU E.P.G.G::.. Z gory dzikekuje :D
Prośby i oferty od/dla webmasterów
widzę tylko połowe tabeli
A więc do steama wrzuciłem modele z nonsteama porostu mój kąp złom jeden wyciągał max 20fps na modelach CZ zamieniłem sobie modelki i jest luz do 60fps żadna rewelka ale da się grać.... Tylko teraz widzę połowę tabeli słyszałem że być może vac możesz przeszkadzać ale to nie prawda bo na serwerze...
Problemy z CS 1.6
rank i top15 zmiany w tabeli
Wiec tak mam serwer i chce byc 1 w top15 wiec otwieram plik csstats.dat (otwieram plik tym WinCSX) i zmieniam sobie wszytsko potem daje sav wychodze podmieniam .Wchodze na serwer wpisuje top15 i nic sie nie zmienilo ... :???: :???:
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Zmniejszony nick w tabeli cs 1.6
Abu miec maly Nick w Tabeli wynikow nalezy wpisac przed i po nicku & np: &Luksorpl& Działa tylko jak sie ma Orginalnego Cs'a (Nowe poprawki)
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz