Popularne odwołania do tej strony: counter strike autoconnect, autoconnect windows 7, autoconnect software windows vista problems, mumble autoconnect, autoconect vista, guitar hero world tour vista funktioniert nicht
Witam.
Wczoraj zainstalowałem sobie nowy system operacyjny " WindowZ " .
Od wczoraj nie mogę uruchomić Steam'a . Klikam na ikonkę Steam i nic się nie ładuje. W procesach widać " Steam.exe "
Steama również reinstalowałem.
Pomożecie ?
Witam wszystkich forumowiczów
Mam problem z Vistą. Szukałem rozwiązania na różnych forach ale nic nie zadziałało.
Włączam komputer i wszystko działa bez zarzutu. W momencie kiedy wchodzę na dysk C i próbuje się dostać do któregoś z folderów znajdujących się na tym dysku np. muzyka bądź filmy...
A więc przejdę do rzeczy .HLDJ gdy robię jak należy wszystko razem z tutorialem jest jeden problem
mowili mi że program musi uruchomić grę żeby działało ale w tym tkwi problem
http://img17.imageshack.us/img17/1828/beztytuurl.png
Proszę bardzo o rozwiązanie problemu Postawie Gibona i Z Góry...
nie wiedziałem zbytnio gdzie napisać ten temat wiec postanowiłem napisać go tutaj.
Moj problem jest związany z programem do rozmów, a mianowicie chodzi mi o VT
Jak wbijam na VT to szumi mi strasznie jak ktoś coś powie ... ale jeśli ja coś mowie to wszyscy dobrze mnie słyszą. Tak więc poniżej...
Elo Mam problem z programem Gamma Control tzn nie rozjasnia mi ekranu w CSS pod vista jak i siodemka w czym jest problem odrazu wyprzedze odpowiedzi inne programy tez pokazuja focha wiec czekam na odpowiedzi od osob ktore tez tak mialy dodatkowo powiem ze mam karte NVidia 8500GT (podobno na ATI gra...
Witam, mam następujący problem z CS Source ;/
Zainstalowałem grę wg. instrukcji, następnie patche w prawidłowej kolejności i na końcu jakiś tam texture pack...
Niestety pokazuję się taki oto komunikat...
http://images45.fotosik.pl/119/c80c49d2e4a00924med.jpg
LINK DO POWIEKSZENIA:...
Witam,
Naprawde nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tutaj.
Otóż mam taki problem. Kupiłem sobie myche I.E 3.0 wszystko dobrze i dostałem do niej płytke z tym programem (stery?) zainstalowałem go i ustawiam sobię w nim czułość, wskaźniki itd ... tylko problem w tym, że po ponownym...
SiemQ
Mam problem z cs'em. Kiedy wbijam na serva po 5 min gry wyskakuje blad Warning Connection Problem. Dzieje na sie na kazdy servie. Niewiem o co chodzi dlatego prosze o pomoc
z gory thx
MeSSi :cool:
Elo mam problem związany z programem Valve Hammer Edition .
Otóż postępowałem zgodnie z instrukcją w której było opisane jak postępować przy tworzeniu pierwszej mapki , no i robiłem krok po kroku aż tu nagle niemoge zapisac mapki do pliku bsp. i wyskakuje mi takie coś .
** Executing...
**...
Kupiłem steam anthology w empiku i grałem na starym kompie. Teraz kupiłem laptopa z Vistą. Zainstalowalem wszystko z płyty tak jak trzeba i kiedy się uruchamia steam wyskakuje error:"Steam library coś tam.dll". Próbowałęm wgrać jeszcze raz i nic. Proszę pomóżcie.
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u