Popularne odwołania do tej strony: theme noel xp, desktop theme per xp, forever blue desktop theme, télécharger skin gratuit pour pc windows xp, télecharger des nouvelles thémes pour windows xp, temi psp windows xp download, temi di natale per w205, temi .thm, tema foreverblue, program do theme xp, foreverblue xp theme
Free download ForeverBlue XP Theme | Pobierz za darmo ForeverBlue XP Theme
Motywy pod system operacyjny Windows XP. Jest to wersja poprawiona, dlatego nie zawiera bugów i błędów. Wielka popularność tego motywu sprawiła, że dodano do odnowionej wersji nowe ikony.
http://i742.photobucket.com/albums/xx66/wowebook/ebook/Adidas_Theme_For_XP.jpg
Adidas Theme For XP
Year : 2010 | OS : Windows XP | 6.63 MB
Installation:
- Drag both 'Adidas.theme' and the 'Theme' folder to 'C:WindowsResourcesThemes'
Download from Hotfile :
Download from Fileserve:
Zauważyłem, że na niektórych stronach PHP-Fusion można ściągnąć skórki. Nie wiem jak je dodać na moją stronę . http://etpro.hpu.pl/news.php
Ma ktoś z was skórki związaną z grą Wolfestein Enemy Territory ??.
Przy okazji. Nie wiem czemu jak zrobię stronę na yoyo.pl to długo się ona...
Free download THANKSGIVING Theme 1 | Pobierz za darmo THANKSGIVING Theme 1
THANKSGIVING Theme to piękna i darmowa kartka na jakąś okazje.
THANKSGIVING Theme funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0,...
Witam!!!
Mam problem chciałem przerobić theme do jportala ale kompletnie nie wiem jak to zrobić
mógłby mi ktos podac jakiś link do tutorialu lub mógłby mi ktoś napisac co i jak?
Prosze
z góry dzięki
PS. Chodzi mi o theme do jportal
Free download OS XP 1.02 XP Theme | Pobierz za darmo OS XP 1.02 XP Theme
OS XP to innowacyjny program, do działania którego potrzebujesz UXTHEME oraz Maca.
OS XP funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit.
Pobierz program OS XP 1.02 XP...
Free download Bubbles Theme 2 | Pobierz za darmo Bubbles Theme 2
Bubbles Theme to innowacyjny program umożliwiający wyświetlanie niebieskiego tła z małymi, niebieskimi bąbelkami. Posiada on także interesujące dźwięki w formacie MP3.
Wymagania:
Windows 98
Windows 95 z media...
Free download Money Theme 1 | Pobierz za darmo Money Theme 1
Money Theme to innowacyjny program umożliwiający przyłączanie tapet na twój pulpitu. Zawiera 5 ikon, 2 pliki .ani i 12 plików .wav.
Money Theme funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit,...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u