Mam taki problem; Mam Windowsa 7 home premium jakieś 2 mieśiące i ostatnio po ściągnięciu jakiejś aktualizacji wyszedł mi taki komunikat" Windows is not geniue active your Windows now" lecz przypadkiem nacisnołem zapoytaj mnie pózniej czy coś takiego. Następnym razem kiedy uruchomiłem komputer zaobaczyłem że coś jest nie tak bo nie miałem swojej tapety na pulpicie. Szukałem na internecie ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie jak mam aktywować tego Product key-a jeśli po podłaczeniu internetu stacjonarnego włancza mi się stron Microsoftu i nie moge wejść na żadnom inną strone, a po podłaczeniu internetu bezprzewodowego wyświetla mi sie komunikat, ze nie można sprawdzić Product Key-a ponieważnie nie ma połączenia z internetem więc jak mam wpisać ten Product Key tak żeby wszystko działało tak jak przedtem (Nie ściagałem W7 z internetu i nie jest to żadna beta, wersja testowa itp)
Z gory dzięki za pomoc
Edit// Ok juz sobie poradziłem; napisałem e-maila do MS i odesłali mi linka i wszystko działa. Temaz do zamknięcia.