Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Windows > Windows 7

Windows 7 - Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie Windows 7

Tagi: , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: kursory windows 7, znikający kursor windows 7, znikający kursor myszki, disparition curseur souris windows 7, znikający kursor, znikajaca tapeta windows 7, cs sie scina win7, znikajacy kursor windows 7, znikająca mysz windows 7, kursory ganja, disparition de la souris sur l écran, gdy wyrzuce bron to jej nie widac cs, kursor myszki znika podczas gry, kursory do win 7, kursory myszy windows 7, podczas uruchamiania gry znika kursor myszki, znikajaca myszka windwos 7, le curseur disparait avec les favoris, znikający kursor windows7, disparition de la souris windows 7
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 3754
Narzędzia wątku

Znikający kursor ;/

Ker :* is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam takie problem, ale nie chce mi się go 2 raz wpisywać, więc go wkleje poniżej:

"Data: 2010-02-20 21:10:18

Ker Znikający kursor w Windows 7

Witam!
Mam taki prblem:
Moja sis chce zostać projektantem wnętrz. Jako dobry brat <> zaistalowałem jej "Dom, Wnętrze i Ogród". Ale pojawił się problem. Gdy z katalogu dodaje obiekt na mapę 3D na początku wogóle się nie przesuwa obiekt (a powinien) a później znika kursor!
No i jak Ona ma się poruszać w tym programie, jak nawet nie widzi gdzie szafkę wstawi, czy do pokoju, czy na dach???
Z góry dziękuję za pomoc

#15228Edytuj
Data: 2010-02-21 12:59:50

malan (√ιק)

Pierwsze co bym zrobił przy takim błędzie to przejrzał wszystkie opcje programu - dosłownie wszystkie , a szukałbym hmm... czegoś związanego z wyświetlaniem itp. Może coś jest zablokowane, nie masz jakiegoś sterownika itp. Jeśli to by nie podziałało zainstaluj program na nowo.

Data: 2010-02-21 14:47:29

Ker

tyle że kiedy działałem na DWiO (Dom, Wnętrze i Ogród) na XP tego problemu nie było!!! to nie wina DWiO, ale Win7!!!

#15235Edytuj
Data: 2010-02-21 14:48:17

Ker

a więc w czym problem, sterowniki, czy co???

#15236Edytuj
Data: 2010-02-21 17:24:14

TheLukon

Może to nie jest problem z sterownikami ale z kontabilnością programu na tym systemie.

Data: 2010-02-21 17:25:13

pekfos

zależy jaki win7. jak masz powyżej chyba premium to masz opcję 'tryb XP'
do uruchamiania aplikacji które działają tylko pod XP. jak masz coś takiego
to spróbuj z tym.

Data: 2010-02-21 19:32:51

Ker

no wiem, wziąłem w folderze aplikacji wszystkie plik EXE na "Właściwości" --> "Zgodność" --> "Urucham ten program w trybie zgodności:" i ustawiłem "Windows XP: Service Pack 3".
no ale nadal nie działało, więc się tu zwróciłem
a w ustawieniach patrzyłem, i nic nadzwyczajnego, chociaż, przyspieszenie DirectX

#15242Edytuj
Data: 2010-02-23 13:21:57

Dante

Uruchom aplikacje w trybie administratora. Naciskasz prawym przyciskiem myszy na ikonkę aplikacji tam to znajdziesz."

No i nadal mam nie rozwiązany problem :/
proszę o pomoc!
z góry dzięki :D

"nie raz chce być najlepszy, nie wiem czemu, ale mam tak..." Peja

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Okropny problem z myszką - zaicna sie kursor
Mam taki problem z moja myszka (a wogule to nie myszka tu jest winna tylko co innego): Zacina mi sie myszka jak gram w csa i jak nie gram to sie tez zacina wyglada to tak: normalnie kursor dziala a pozniej tak jakby mi fps zlecial do 10-15 ale jak mam na dole w cs to mam fps 100. Probowalem: ...
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
[Steam] rozmana czcionka i kursor
Witam , nie wiem jakim cudem , ale rano wbijam na cs a mam rozmazana czcionke wyrazów , wsztystko nazwa fpsy all , i kursor dziwny :) , o to screen http://i42.tinypic.com/2l89d6t.jpg czy mozna jakos to odwrócić na normalne ;] ?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Wyskakujący kursor
Czy jest jakiś sposób, aby mi podczas gry nie wyskakiwał kursor w miejscu celownika? Bo klikanie tabulatora co 30 sekund jest męczące ;p.
Problemy z CS 1.6
Znikająca broń
Witam! Mam taki problem, otóż na mapach typu aim gdzie broń leży na ziemi, na moim serverze jej nie ma. Również gdy wyrzuci się broń, po paru sekundach znika. Wie jaki plungin mógł to spowodować? Lista załadowanych: Loaded: corelib corelib/testlib corelib/interfaces ...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Steam] Wyskakujący kursor
Witam. Niedawno kumpel zrobił na serwerze motd żeby pokazywało stronkę klanu i od tamtego czasu ciągle pokazuje mi się kursor myszki w tym samym miejscu na ekranie co celownik. Jak temu zaradzić ? Oprócz naciśnięciu 2xESC ? Jak dam 2x ESC to wyłączy na chwilę i znowu się pojawi. Proszę o pomoc.
Problemy z CS 1.6
Znikające foldery.
Witam mam taki problem bo jak wchodzę w to okno: http://ifotos.pl/uploaded/127685.JPG To jak wejde w plik cstrike to mam takie coś: http://ifotos.pl/uploaded/127688.JPG Po prostu znikają mi te ikonki z folderami żeby wybrać. Jak to odwrócić żeby było normalnie ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Wyskakujacy kursor
Gram sobie normalnie w cs'a i co chwile w miejscu celownika (na środku ekranu) wyskakuje mi kursor od myszki ; / Mogę go wyłączyć tabem ale za chwile wraca ... Nie wiem jak wyłączyć ten kursor żeby nie wyskakiwał już wogule w czasie gry ... Pomużcie jeżeli trzeba to wkleje screana ale wydaje mi...
Problemy z CS 1.6
Super Kursor
Darmowe gry online - Super Kursor Zagraj za darmo w grę Super Kursor Krótki opis: Na twój wskaźnik poluje koleś, bądź szybszy i nie daj się złapać! http://forum.wiaderko.com/swf/9/900-Super-Kursor.swf
Gry zręcznościowe online
Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona
Witam. Wczoraj kupilem nowa myszke a4tech xl-750f przedtem mialem logi mx518 i a4techa x718 i pamietam ze tez mialem kiedys problem ze myszka sie zacinala- wtedy chyba zrobilem formata i pomoglo. Tym razem po podlaczeniu myszki i zainstalowaniu sterownikow- po jakims czasie myszka zaczela sie...
Problemy z CS 1.6
Znikający Goście
A więc panowie mam trochę nietypowy problem. Gdy gram na moim serwerze FFA to wszystko jest ok. Widzę przeciwników i jest ekstra, ale jak przychodzi czas na spara to przychodzi również mayły problem. Wyłączam AMX, robie 3 resy przez konsoloe (RCON-em) i jak przychodzi do wymiany ognia z...
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz