Witam mam mały problem, otoz rok temu kupilem laptopa Acer Aspire 6930zg z systemem Vista...Jednak po roku uzytkowania system mialem zasmiecony...Wiec postanowilem przezucic sie na XP...Szukalem i szukalem jak zainstalowac go na moim lapie bo nie bylo to proste...Jak juz to zrobilem i udalo mi sie zainstalowac XP...Tym samym tracac tamta Viste...Sformatowalem dysk C poprostu...Jednak w tym momencie nie moge nigdzie znalezc niektorych sterownikow...Przynajmniej na system XP...Do karty ATI Radeon HD 4570 , 512 mb...Instalki Visty niestety nie mam bo byla oryginalnie na kompie...Ale mam instalke Windows 7...I tu wlasnie zaczyna sie moj wiekszy problemik...Teraz system jako tako mi dziala...Ale mam pytanie jak zainstalowac ta Siodemke...??Mam dwie partycje...po 150 giga...na C mam tylko XP i nic potrzebnego w sumie..Na D mam dane ktorych nie chcial bym sie pozbyc...Jest mozliwe zainstalowanie na dysku C Siodemki??Na ewentualne nadpisanie na XP??Czy jak najlepiej to zrobic??Jestem w tym momencie akurat w takim miejscu gdzie nie moge kupic plyti i wypalic siodemki...Ale mam pendriva..i Juz znalazlem gdzies artykul ze mozna zbotowac z pendriva...Troche sie rozpisalem ale moje pytanie jest takie...W jaki najlepiej sposob zainstalowac 7??Robic nowa partycje czy formatowac C??A jak zrobic to jak??
Licze na wasza pomoc i z gory dziekuje Bartek :)