Witam
Zainstalowałem wczoraj service pack 2 na windowsie vista. Pod koniec instalowania system poprosił o restart, który oczywiście potwierdziłem. No i system nigdy więcej się nie właczył. Gdy go próbuję włączyć wszystko gra do pewnego momentu. Gdy pojawia się animacja ładowania systemu, pojawia mi się biało-szary 'pulpit'. Wyskakuje okienko, że windows nie mógł uruchomić systemu i że spróbuje to automatycznie naprawić. Rzeźbi przez około 2-3 minuty, potem pojawia się kolejne okno z komunikatem, że pojawił się jakiś błąd i jedyne co widzę to dwa przyciski - SEND i DON'T SEND. Po kliknięciu DON't SEND jedyne co mogę zrobić to nacisnąć przycisk FINISH, po którym komputer się wyłącza.
Widział ktoś już coś takiego w życiu? Macie pomysł co z tym zrobić? Próbowałem odpalić go z drweb live cd 5.0.3 ale i on się zawiesza w między czasie. Tzn. po wybraniu trybu standard pojawia się zielone okno, które widnieje tak w nieskończoność.
Moim największym problemem są zdjęcia które muszę odzyskać z dysku twardego. Może chociaż wiecie jak wejść na dysk twardy, może istnieje jakiś bootcd który to umożliwi?
Proszę o pomoc bo jestem zdesperowany...
---------- Post dodany 01-01-2011 o godzinie 17:06 ----------
czy to forum w ogóle żyje?!