Popularne odwołania do tej strony: plik tylko do odczytu, kopiowanie plikow tylko do odczytu, pliki tylko do odczytu, plik tylko do odczytu jak zmienić, tylko do odczytu, como copiar los archivos que son solo lectura, transformer un fichier en lecture seule, comment transformer un fichier en lecture seul, jak przekopiowac plik tylko do odczytu, que significa copiar archivos solo lectura, kopiowanie plików tylko do odczytu z płyty, copier sans erreurs les fichiers programme, este archivo es de solo lectura, copiar programas de solo lectura, como copiar una carpeta de solo lectura, atrybuty tylko do odczytu, windows xp foldery tylko do odczytu, mettre sa cfg en lecture seul cod4
Witam. Mam pytanie:
Chciałbym skopiować z płyty instalke , na dysk , jednak ma ona atrybut ,,tylko do odczytu" Czy znajcie jakiś sposób , lub program którym mógłbym skopiować z płyty ten plik???
Dziękuję z góry za odp.
To jest gra. To Half Life + Blue Shift + Opposing Force. Ostatnio jakoś mnie naleciało żeby zagrać w kultowe , stare gry :] I chciałem przegrać je - bo są one na starej płytce.. Jeszcze trochę jak by się porysowała to by nie działała... A te gry już trundo ściągnąc... A co mówić kupić...
Witam!
Otóż... Chciałbym skopiować tylko ten katalog ktory w nazwie zawiera same cyfry tj.... (/%APPDATA/Gadu-Gadu/ .... i tu mam problem bo tu są numery a ja chce wprowadzić zmienna która skopiuje tylko te katalogi )
Zg góry dziękuje i pozdrawiam ;D
BatchFiles
Witam,
zlece dodawanie na moją strone linków do plików (albumów muzycznych) wraz z tracklistą oraz rokiem produkcji do odpowiednich kategorii.
HIP-HOP / RAP / TECHNO / ROCK & METAL / REGGAE / SKAPOP / CLUB / DANCESOUNDTRACK / POJEDYNCZE MP3
Możliwość dodawania tylko plików z serwerów...
Witam.
Chcialem zapytac jak wyciagnac kod zrodłowy z pliku z rozszerzejniem .pk2 .Udalo mi sie to zrobic ale zamiast kodu mam krzaczki wiec zastanawiam sie czy plik nie jest szyfrowany.
A więc tak panienki, od dłuugiego, długiego czasu mam zaznaczone cfg tylko do odczytu, ostatnio bawiłem się troszke wartosciami zmieniłem, dodałem etc.
Przed chwilą grałem na jakimś tam serwie, wbijam na inny a tam pod sprajem - reklama oO
Zdziwiony daje właściwości - Tylko do odczytu....
Witam,
jak w temacie, chcę skopiować cały folder przez konsolę, ale znam tylko sposób na pliki :)
Gdy wpisuję
copy E:\\zdjecia\zdjecia z wakacji D:\\kopie
Pisze "Nie można znaleźć określonego pliku".
Pomoc jest mi potrzebna do 13.00 dzisiaj :)
Pozdrawiam
Witam mam problem z moim CSS.
Nie wyszukiwało mi serwerów więc pobrałem ServerBrowser.dll i zepsułem sobie CSS proszę o ten plik bo nie mam już tego CSS na płytce.
Witam!
Chce skopiowac sterowniki z jednej wersji cs do drugiej. I mam teraz problem poniewaz nie wiem jakie pliki i z jakiego folderu musze przekopiowac.
Dzieki z gory!!
Siema zobaczylem ze jacys panowie pożyczyli sobie moje obrazki "info.png" oraz "cs.png" nie mówiąc juz o kodzie serwerów :D no to zrobilem im psikusa malego :D
Strona powięcona Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Condition Zero oraz Counter-Strike Source. Zawiera dużo poradników na temat samej...