LEGALNY WINDOWS XP PROFESIONAL W KILKA SEKUND
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
LEGALNY WINDOWS XP PROFESIONAL W KILKA SEKUND
Windows w sieci jest widziany jako legalny i można pobierać aktualizacje.
Legalny na pewno nie bedzie. Trzeba uwazac na takie programy czesto i gesto sa w nich wirusy
Ostatnio edytowane przez tadek401 ; 29-06-2009 o 23:58
kto jak kto ale Dreszczyk by nas nie pchał na wirusy :)
Hmmmm....ściągnąłem ten plik, ale jest spakowany zabezpieczonym hasłem, wiec trudno sprawdzić czy działa. Jest możliwość otrzymania hasła ?
Magical Jelly Bean Keyfinder v2.0.1
http://surfnet.dl.sourceforge.net/so...nder.2.0.1.zip
![]()
Ja polecam ten legalizator, program robiony na podstawie trojanów czy coś takiego ale to nie jest wirus (skan kompa po legalizacji i czysto)
Hasła nie ma
Legalizator do Windows XP i Vista !
działa to wogóle, sprawdzał ktoś
Działa, ja mam zlegalizowany.
Legalizator do Windows XP i Vista !
działa program jest spox![]()
Działa polecam!
Tytułuj lepiej wątki, bo legalny to będzie gdy zakupisz na niego licencję.
Ha szkoda 500 zl 2 min i jest legalny;)
@up - masz mózg? Bo na to nie wygląda.
Legalność oprogramowania to nie jest obejście zabezpieczeń! Legalność to użytkowanie oprogramowania na warunkach licencji producenta.
a ja mam pytanie , mam laptopa juz od 3lat prawie i jak był on kupowany to niedostawałem zadnej płyty instalacyjne z windowsem tylko mówili/pisało w instrukcji ze po formacje moge instalowac przez matryce odzyskiwania czy jakos tak , czyli co ja bede miał cały czas orginalnego windowsa ?bo wyswietlaja mi sie aktualizacje różnego rodzaju i je instaluje
Jesteś śmieszny z tym legalizatorem.program to totalne oszustwo dla lamerów. W paczce znajduje się klucz oraz 2 programy magic beans którym zmienia się klucz oraz program do sprawdzania legalności który oszukuje. Dlaczego? Otóż dlatego że podczas sprawdzania legalności systemu nie łączy się z serwerami microsoftu i nie sprawdza de facto legalnośći kopii. ściągnijcie sobie poprzez aktualizację systemu z serweró microsoftu windows genuine advantage i sprawdźcie sobie po zmianie klucza programem magic beans że kopia windowsa będzie uznana za nielegalną. Dodam że wszystkie programy z tej paczki uruchamiacie na koncie administratora. Co to oznacza ? Jeśli ktoś z was ma choć trochę oleju w głowie to się domyśłi.
Tutaj powinny posypać się bany, co to za burdel ma być? Jedna osoba podała link do legalizatora a reszta musi wtyknąć swoje 10 groszy.
masz racje... ale co do windowsa lepiej właśnie kupic sobie oryginalnego niż się męczyc jak w nielegalny sposób doprowadzic go do legalnego tylko pozornie bo i tak on nie będzie legalny ...
| « błąd DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER | Problem z Windowsem » |