Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Windows > Windows XP

Windows XP - Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie Windows XP

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zainstalować windows xp travelmate 240 250, error 0210 stuck key, probleme d installation windows pour travelmat 240, error 210, empire earth art of fatal error on start up, mouse initialized error 0210, fehler 1275 windows 7 escape from paradise city, error 1275 escape paradise city
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2189
Narzędzia wątku

Jak Zainstalowac XP Orginal (Error 0210 )

bogio is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Posiadam TravelMate 240/250 Rocznik 2003 . Keidy probuje zainstalowac Xp z CD ( Sa 3 Dyski Diski ( 1 Startowy + 2-1 i 2-2 ) Kiedy wciskam klawisz F8 to po chwili ukazuje sie napis Pres <F2> to enter SETUP .Wchodze do BIOS aby ustawic na CD-ROM Drive wciskam F 10 (Save and Exit ) i tak na okraglo . Dysk startowy ORGINALNY jest wlozony . Czy moge to w jakis sposob naprawic ? Szukam pomocy . PhoennixBIOS 4.0 Release 6.0 Copyright 1985-2002 Phoenix Technologies Ltd .KIdy wcise znowu F2 to ukazuje sie napi-- " All Rights Reserved CPU =Intel (R) Celeron (R) CPU 2.60 Ghz 239M System RAM Passed 128 K Cache SRAM Passed System BIOS shadowed Video BIOS shadoved Fixed Disk 0:ST94011A ATAPI CD-ROM : MATSHITADVD-RAM UJ-811 Mouse initialized ERROR 0210 :Stuck Key Pres<F1> to resume, <F2> to Setup " Pozdrawiam i czekam na pomoc .

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Problem [Error error 5899 metadata file missing or damaged [-1]
Jak w temacie wie ktos o co chodzi? przy wlaczaniu cs wyskakuje mierror 5899 metadata file missing or damaged !!!
Instalacja gry i podstawy
[Steam] Fatal error: NET_sendpacket ERROR: WSAEINTR
Siema Wiem że to już było, ale nic nie rozwiązuje mojego problemu. Od jakiegoś czasu podczas gry w cs (po około 5 min) wyskakuje mi komunikat Fatal error: NET_sendpacket ERROR: WSAEINTR. Mam livebox neostrada 1 MB, ale w tym samym czasie na innym kompie kożystającego z tego liveboxa nic nie...
Problemy z CS 1.6
[ODDAM]Numery Seryjne do GIER [ORGINAL]
Numerów mam po 1 do każdej gry. Pisać tu jaki numer seryjny chcesz .. później ja wyśle na PW :) Następujące gry : Battlefield Heroes Champions Online Empire Earth Empire Earth Sztuka Podboju Escape From Paradise City
Inne
[ODDAM]Numery Seryjne do GIER [ORGINAL]
sorry pomylka : http://www.forum.wiaderko.com/inne/177229-%5Boddam%5Dnumery-seryjne-do-gier-%5Borginal%5D.html#post597637
Inne
Fatal error: Smarty error....czyli problem z amx bans :)
Fatal error: Smarty error: : syntax error: unrecognized tag: \"_LOGGED\"|lang (Smarty_Compiler.class.php, line 439) in /var/www/virtual/my-skill.pl/bany/htdocs/smarty/Smarty.class.php on line 1095 To mi wyskakuje po wejściu do amxbans na strone o co chodzi ? Nadałem chmod 777 na katalog...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/www/sites/yoyo.pl/g/r/grabetakuczixa/lib.php on line 55
Witam prosze wejdzcie na te stronne http://www.grabetakuczixa.yoyo.pl/ wyskakuje oto taki błąd Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/www/sites/yoyo.pl/g/r/grabetakuczixa/lib.php on line 55 a oto lib.php <?php // lib.php :: Common functions...
Tworzenie - projektowanie stron www
cd-key css orginal steam
niedawno kupilem w empiku css zainstalowalem sobie steam plytke wlazylem kod produktu wpisalem a wyskakuje mi cos takiego : wie ktos co z tym zrobic?? napewno nie byl uzywane ten cd-key bo kupilem go w sklepie i byl w folii wiec co moze to oznaczac? mam 1 konto css steam i nie bylo takich...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[RS] DJ KOKsik - The Storm Ultimate (Orginal)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pojedyncze kawałki, mp3
[RS] Halias & Slayback - Minimal (Orginal Mix)
Halias & Slayback - Minimal (Orginal Mix) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pojedyncze kawałki, mp3
Nie chce sie zainstalowac - error 21fc
to tak. gralem w cs source, ale popsulem jedna z tekstur i chcialem go przeinstalowac. w tym celu skasowalem go ale ponownie nie udalo mi sie go zainstalowac. sciagalem kilka instalek: w jednej ciagle jest error 21 fc a w drugiej corrupted installer (ludzie pisali, ze te instalki im dzialaja)....
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz