Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Windows > Windows XP

Windows XP - Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie Windows XP

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: wyłaczenie podpowiedzi xp, gorky 17 poradnik, alicja w krainie czarów wyłączanie się gry, jak pozbyc sie podpowiedzi windows xp, jak wyłaczc dymki, wotlk hunter poradnik, jak się pozbyć dymków w xp, wyłąćz dymki windows program, wyłączenie podpowiedzi xp, dymki podpowiedzi, jak wyłączyć podpowiedzi
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3710
Narzędzia wątku

[Poradnik] Wyłączenie dymków z podpowiedziami w XP

~NN is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

jedyną metodą na wyłączenie dymków z podpowiedziami jest edycja rejestru. W tym celu klikamy Start > Uruchom > i wpisujemy regedit. W edytorze rejestru znajdujemy lokalizację: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVe rsionExplorerAdvanced i linijkę EnableBalloonTips, której wartość ustawiamy na 0. Jeśli nie ma takiej linijki tworzymy ją sami poprzez dodanie nowego wpisu typ DWORD: „EnableBalloonTips” o wartości zero.

Aby pozbyć się komunikatu informującego o małej ilości miejsca na dysku należy w edytorze rejestru znaleźć lokalizację: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVe rsionPoliciesExplorer i utworzyć nowy wpis typu DWORD „NoLowDiskSpaceChecks” o wartości 1.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Ważne! Podłączenie pc
Witam, mam taki problem, ponieważ mam laptopa acer aspire 3690, zalała mi się klawiatura, odłączyłem ją z laptopa i podpiełem zewnętrzną klawiaturę komputerową pod usb i nie mogę rozjaśnić ekranu, jest ciemny, nie mogę do biosa wejść z tą klawiaturą, na oryginalnej klawiaturze w laptopie były...
Pytania z odpowiedzią
[Poradnik] Serwer Non-Steam + Połączenie FTP
Witajcie Jako, że wiele osób ma problem z przerobieniem serwera Counter Strike: Source na Non-Steam, postanowiłem napisać szczegółowy poradnik, jak zrobić to samemu. Zapraszam do zapoznania się z treścią tego tematu. I. Jak połączyć się z FTP serwera 1. Ściągnij program Total Commander, ze...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Poradnik] Assassin's Creed 2 - Włączenie gry
Instrukcja przedstawia zcrackowanie gry, spolszczenie i podmianę save. Zaczynamy od instalacji gry która wymaga odłączenia internetu. Po instalacji możemy już podłączyć internet i wkleić cracki. 1. CrackAC2.rar (8.85 MB) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. 1. Na...
Poradniki do gier
[Poradnik] GTA IV-Poradnik błąd 2 plików
Siemka.... Jeżeli wyskakuje Ci błąd aby podać plik d3dx9_37.dll koniecznie przeczytaj mój poradnik. :) 1.Instalujemy na nowo Directx 9.0c i wchodzimy do folderu gdzie został zainstalowany. 2.Następnie rozpakowujemy wszystkie WinRary które tam są. 3.Wchodzimy w menu start i wyszukaj......
Poradniki do gier
[DOWNLOAD] [RS] Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 4
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008 W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety. Pobierz Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. ...
Archiwum forum
[poradnik] tibia bot ng - crackowanie [poradnik]
Poradnik nauczy was jak z wersji Trial zrobić za darmo pełną wersje programu: Tibia Bot NG !!!. Proponuję najpierw przeczytać cały poradnik a następnie brać się do roboty krok po kroku, więc zaczynajmy. Potrzebne będą nam dwa programy: Pierwszy to oczywiście Tibia Bot NG, który możemy...
Archiwum forum
Połączenie FTP
Cześć,mój kolega ma server na gamepad.pl i nie wie jak wrzucić pliki na server.Czytałem że 1 sposobem jest połączenie ftp...Jak to zrobić?Np.chce sobie wrzucić pluginy i nie mogę bo nie mam katalogu.Poleci gibon za wytłumaczenie.
Problemy i konfiguracja AMXX
[PORADNIK] Poradnik na darmowe domeny
Nie aktualne /delete
Archiwum forum
Połączenie
Witam. Mam pewien problem iż stworzyłem serwer hlds uzywając amx mod x. Ustawilem admina itp. lecz jest pewien problem. Podałem znajomemu moje IP. posciągały mu się wszystkie pioseneczki i duperele. i nagle wyłacza mu sie gra. nastepnym razem podczas ładowania serwera jest to samo. myslalem ze...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Podłączenie
Ello jestem tu nowy i mam pytanko wiecie może jak się podłącza słuchawki i mikrofon żeby działały w cs 1.6 ? ;) Thx z Gory
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz