Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Windows > Windows XP

Windows XP - Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie Windows XP

Tagi: , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: ukryty folder, folder ukryty, gry robienie wina, ukryte foldery xp, folder ukryty xp, ukryty folder xp, ukryty folder jak przywrócić xp, jak zobaczyc ukryty folder w win xp, jak pokazać ukryte foldery w windows xp, ukryrty folder xp, ukryty niewidoczny folder, katalog ukryty windows, gdzie w windows 7 steam jest folder steamapps, jak pokazac ukryte foldery xp, jak przywrócić ukryty folder xp, nazewnictwo folderów w windows xp, robienie wina gry, robienie ukrytego folderu vista, ukryte foldery windows xp
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 8020
Narzędzia wątku

Robienie ukrytego folderu na windows xp

marclew is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Tutorial w czterech prostych krokach, jak zrobić ukryty folder w Windowsie.

1. Tworzymy Nowy Folder powiedzmy na pulpicie.

2. Klikamy na niego Prawym przyciskiem myszy, dajemy opcje zmień nazwę:

Wtedy nazwa nowy folder będzie podświetlona. Trzymając lewy alt naciskamy kolejno num0 num1 num6 num0 (liczby znajdujące się po prawej stronie klawiatury) i puszczamy alt. Wtedy folder nie będzie miał nazwy.

3. Zmieniamy ikonę folderu na której nie ma nic.
4. Mamy ukryty folder. Niestety można go zauważyć po naciśnięciu ctrl+a, ale to nie przeszkadza

Odp: Robienie ukrytego folderu na windows xp

Kicaii is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hmm to miał być spam ? chcesz nabić sobie posty ???? przecież to zna każdy a nawet jak nie to to można znaleźć na youtube a najlepiej to opisałeś to na odw... sie (dlaczego ? mógłbyś dodac screeny)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Skiny bez folderu models
Znalazłem przed chwilą bardzo ładne skiny i chciałbym je wstawić na serwer, ale one nie mają folderu models. No i chciałbym się was zapytać jak zrobić do nich taki folder z plikami .vtx itp. I czy można je podmienić np. z innego skina? Bardzo mi zależy na tych skinach. A może jest programik do...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[STEAM] Czy HLDS może korzystać z map z folderu z CSem?
Jest jakiś sposób, aby HLDS korzystał z map z folderu z CSem? Gdybym miał większy dysk to bym skopiował te mapki i nie byłoby problemu, ale już nie mam miejca, aby to zrobić. Opcjonalnie CS może korzystać z map HLDS :)
Problemy z HLDS
[Steam] Brak folderu z grą
Jest to dosyc dziwne, ale po zainstalowaniu steama (instalka ze strony producenta) nie mam folderu z CS. Wchodze do steamapps i nic... http://i45.tinypic.com/29mvij5.png Tylko tyle mam...ocb ? Gra zainstalowana i jest w Moje Gry.
Problemy z CS 1.6
Pomocy szukam folderu models
Elo w ostatnim czasie do models wzuciłem pare zbędnych zeczy takich jak modle HLTV czy bronie z CS:CZ znudziło juz mnie to i jak usuwałem te modele przez przypadek usunołem modele graczy pomocy. Poda mi ktoś dobrego linka? Szukałem na Wiaderku ale pliki były juz usunięte z serwera. Pomocy. ...
Problemy z CS 1.6
Robienie Tortu
Darmowe gry online - Robienie Tortu Zagraj za darmo w grę Robienie Tortu Krótki opis: Naszym celem jest zrobienie tortu. http://forum.wiaderko.com/swf/b/b77-Robienie-Tortu.swf
Gry dla dziewczyn online
Zmiana nazwy folderu
Mam taki problem , ścieżka H:\Documents and Settings\Ja Po 1. To Ja chciałbym zmienić na "Kłaku" np . Po 2. Tam właśnie gdzie windows to chciałbym dysk C a nie że jest H ..
Windows XP
Wychodzi z gry i folderu
Witam mam taki problem odpalam cs'a normalnie sie uruchamia ale nawet nie zdarzy sie pokazac menu a juz wychodzi mi do windowsa, jak wchodze w folder counter-strike(w steamapps) to dzieje sie podobnie dobrze sie nie otworzy a juz znika...(jak zmienie nazwe folderu na jakas inna normalnie sie...
Problemy z CS 1.6
Prośba o upload folderu sound
proszę o upload folderu sound (chodzi mi o podstawowe dzwieki np radio, czy tez "terrorist win"), ponieważ usunąłem przez przypadek ten folder :(
OffTopic - Counter Strike
Problem z lokalizacją folderu na dysku oraz HLDS
Witam, właśnie kupiłem csa ze steamem... folder z grą znajduje się w katalogu steamApps, czyż nie powinien znajdować się w innej lokalizacji?? Po 2 nie ma w nim folderu addons więc zastanawiam się czy przy wgraniu AMX będe musiał go stworzyć. I ostatni, najważniejszy problem: Niechce mi działać...
Instalacja gry i podstawy
zapisywanie ściągnietych plików z serwera do folderu
ja mam takie pytanie : co zrobić by pliki z mojego serwera sciagały się do folderu o nazwie np Head ShoT-Clan ? wie ktoś dam plusa
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz