Mam wielki problem, gdyz po pewnym czasie jak gram w jakas gre to nagle muzyka w grze i gra sie scina. Potem minimalizuje sie i wyskakuje komunikat ze wystapil problem z aplikacji i zostanie ona zamknieta. A na dole przy zegarze pojawia sie dymek w stylu "opzniony zapis nie powiodl sie" jak wejde Moj Komputer to znikly mi 3 partycje z dysku (Samsung 500GB SATA). A zostaly 2 partycje z drugiego dysku (IDE WD 80 GB). Komp byl w serwisie i przy mnie wlaczali te same gry na ktorych u mnie na chacie wywalalo a u nich wszystko bylo git. Tak sie zlozylo ze mam 2 Windowsy na tych 2 dyskach. Jak wlacze botowanie z IDE (dysk na SATA jed odlaczony) to gra sie wylacza po chwili grania i komunikat "wystapil problem z aplikacje...". Jesli ustawie botowanie z dysku SATA (ide jest odlaczony) to po chwili grania pokazuje mi sie blue screen i komp sie restartuje.
Moj komp to : Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz, 2GB Ram GoodRam 667MHz, Plyta Asus P5GC-VM, GeForce 8600GT 1024MB DDR2, 2 dyski Samsung 500GB(SATA) i WD 80GB (IDE), Zasilacz: Modecome Premium 400W, Windows XP + SP3
Skanowalem niedawno kompa antywirusem i wszystko usunalem jesli cos bylo, defragmentowalem go w zeszlym tygodniu.
Komp w serwisie w Koninie byl podlaczony przez 6H nonstop i testowany i zadnego bledu nie bylo. Tylko na chacie tak mam. Czy to moze byc wina monitora bo mam "CRT Highscreen 17".