No to jak juz wszyscy się wypowiedzieli to zapraszam : Forum Wiaderko | Facebook Nie ma to jak być we wiadrze !
|
|
No to jak juz wszyscy się wypowiedzieli to zapraszam : Forum Wiaderko | Facebook Nie ma to jak być we wiadrze !

na fejsie panuje wirus, pokazuje sie jako wiadomosc od znajomego zawierajaca link ze zdjeciem :)
Life is brutal. Ty decydujesz co robisz. Nikt Cię do niczego nie zmusza ;)

Może ktoś z Was wie coś na ten temat dzisiaj przyszedł do mnie znajomy wiedząc ze mam facebooka bardzo szybko wszedł na moje konto nie znając ani loginu ani hasła mając jedynie tefelon co prawda nokie c6 :D jestem ciekawey w jaki sposób to zrobił???
ja tam mam konto na nk ale wszystko widza tylko znajomi dla reszty mam ukryte :)
Ja konto na facebooku mam juz okolo roku, nie boje sie podawac swoich danych , jesli wlamywaczy zainteresuja moje elementy w domu to go zapraszam , powybijam zeby i po sprawie :)
Tez mam konto na fb, wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba wiedziec jak z tego korzystac, jak ktos podaje, gdzie mieszka, co robi etc. to niech sie potem nie dziwi, ze ktos to wykorzysta
Właśnie Facebook ma tę wadę,że wszystko jest jak na dloni.też tam jestem zameldowana i nie za badzo mogę swobodnie rozmawiać,bo wszyscy wszystko widzą i potem komentują,chociaż człowiek wie,pilnuje sie,ale zawsze pozostaje ten dyskomfort.Może coś,kiedyś się zmieni.
Można rozmawiać na czacie, niekoniecznie wszyscy wszystko widzą. Tworząc konto na portalu społecznościowym należy liczyć się z tym, że dane, które się podaje, są dostępne dla użytkowników internetu. Dlatego wypadałoby zapoznać się z ewentualnymi zabezpieczeniami, ustawieniami prywatności - te sprawy. To zadziwiające, ludzie są nieświadomi jak wiele informacji można wyciąnąć googlając 5 min mając tylko czyjeś imie, nazwisko, wiek i miejsce zamieszkania (niestety bardzo dużo zdradza nasza-klasa... uważam, że cała zawartość tej strony tj. szkoły, profile, fora i inne tego typu rzeczy nie powinny być indeksowane w googlach).
Z głową trzeba, z głową.
Ostatnio edytowane przez ~VI~ ; 15-07-2011 o 19:08

| « reinkarnacja - wierzycie? | Nienawiść na Facebooku? » |