Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry na konsole > xbox360

xbox360 - Gry na konsolę xbox360

Tagi:

Popularne odwołania do tej strony: left 4 dead xbox 360 download
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1746
Narzędzia wątku

[Download][X360] Left 4 Dead 2

MadMax2000 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Left 4 Dead 2 XBOX360-MARVEL

Producent: Valve Software
Wydawca: Valve Software
Dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
Kategoria: gry akcji ( FPS )
Tryb gry: single / multiplayer
Wymagania wiekowe: 18+
Jezyk gry: angielski
Data premiery: 17 listopada 2009 ( światowa data premiery )

PLAYABLE @: USA & PAL

INFO:
Kontynuacja strzelaniny z rozbudowanym trybem kooperacji dla czterech osób. Więcej rodzajów broni, kampanii oraz trybów zabawy, a do tego rozbudowany AI Director, odpowiedzialny za zmienne warunki atmosferyczne, układ map i kierunek napływu wrogów.

Left 4 Dead 2 to kontynuacja wielkiego hitu 2008 roku, w którym wcielając się w jednego z czterech śmiałków podejmowaliśmy się walki z hordą zombiaków. Dwójka kontynuuje owe wydarzenia, prezentując portrety nowych bohaterów. Dzieło zostało oczywiście opracowane przez firmę Valve South.

Fabuła Left 4 Dead 2 osadzona została tuż po wydarzeniach z jedynki. Wspólnie z nowymi ocalonymi próbujemy przeżyć natarcia zombiaków w południowo-wschodnich stanach USA. Zwiedzamy nie tylko piękne obszary Georgii, ale również francuską dzielnicę Nowego Orleanu.

Jedną z największym innowacji względem jedynki jest udostępnienie graczom różnych rodzajów broni do walki w zwarciu. Wrogów pozbywamy się zatem nie tylko przy pomocy karabinów i pistoletów, ale również za sprawą m.in. piły łańcuchowej, patelni, siekiery oraz kija baseballowego. Fakt ten wzbogaca niezwykle intensywną mechanikę rozgrywki, wprowadzając do niej wiele nowych rozwiązań zespołowej walki o przetrwanie.

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Odp: Left 4 Dead 2 (X360)

pepe7 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Left 4 Dead II [Eng][XBOX360-MARVEL][GRA.XBOX360]

Kod:

JEDEN PLIK!
SPRAWDZONY UPLOAD! : 5fantastic.pl
.
.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Left 4 Dead 2 Tanio
Left 4 Dead 2 KLUCZ / STEAM KEY Najtaniej !!! (1319221499) - Aukcje internetowe Allegro zapraszam do kupna najtaniej w siecii !
Gry
left 4 dead
Kupie cd key do gry left 4 dead . najlepiej zeby to była jakas strona z cd-keyami bo nie mam konta na allegro. Ale allegro tez moze byc . ---------- Post dodany 24-05-2010 o godzinie 21:19 ---------- refersz
Gry
[Problem] z Left 4 Dead 2
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2,59 GHz, 2,00 GB RAM Witam mam problemy z 1. mapami oraz 2. serwerami steam w grze l4d2. 1 Ściągam mapy do gry i gdy włączam wszędzie widnieją napisy "ERROR" oraz cała mapa jest w kolorze różowym. 2 gra nie znajduje mi serwerów steam mogę grac tylko na podstawowych...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Problem] Left 4 Dead 2
Witam. Pobrałem paczkę patchów oraz cracka i działa multi. Lecz, gdy wybiorę obojętnie mapę z singla, podczas wczytywania, wywala do pulpitu, bez powiadomienia. Pomoże ktoś?
[Download] Left 4 Dead 2008
Left 4 Dead (FULL ENG) (Non-Steam) http://s2.ipicture.ru/uploads/081107/QfkFOCY5Bz.jpg Opis: Left 4 Dead studia Turtle Rock to gra z gatunku strzelanek w stylu Counter Strike z bardzo silnymi akcentami właściwymi dla survival horrorów. Rzecz dzieje się na terenie Stanów Zjednoczonych...
L4D
Crack 1.4 Left 4 Dead
Witam. Potrzebuje cracka 1.4 do Left 4 Dead. Jeśli ktoś go mam lub zna stronę, z której mógłbym ściągnąć było by fajnie:vhappy: . Nie grałem trochę i nabrała mnie chęć na zombie.
Left 4 Dead Czy Mi Pujdzie?
Witam. Wiem ze sa oficialne wymagania tej gry, lecz niezawsze sa one sluszne. Wiec tak, moj komp jest po paru wymiankach (ma on 4 - 5 lat). MOJ SPRZET: Procek: 2.8GhZ ...
Left 4 dead
Left 4 Dead + 10% Danych Naprawczych DZIAŁA NA 100% SAM SPRAWDZAŁEM http://image.com.com/gamespot/images/2008/197/937406_20080716_screen016.jpg Left 4 Dead studia Turtle Rock to gra z gatunku drużynowych strzelanek w stylu Counter Strike z bardzo silnymi akcentami właściwymi dla...
Archiwum forum
Left 4 Dead (X360)
http://www.360sync.com/media/images/left4deadboxartgreen.jpg Data Premiery: Świat: 18 listopada 2008 Polska: 21 listopada 2008 Europa (PAL): 21 listopada 2008 USA (NTSC): 18 listopada 2008 tryb gry: single / multiplayer tryb multiplayer: Internet wymagania wiekowe: 16+
Archiwum forum
[Download][xBOX] Dead Space (X360)
http://www.gry-online.pl/Galeria/Gry8/858076312.jpg producent: EA Games wydawca: Electronic Arts Inc. dystrybutor PL: Electronic Arts Polska kategoria: gry akcji / TPP Data Premiery: Świat: 14 października 2008 Polska: 24 października 2008 Europa (PAL): 24 października 2008
xbox360

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz