Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Inne oferty > Zamienie

Zamienie - Oferty zamiany

Tagi: , , , , , , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 965
Narzędzia wątku

[Zamienie] Konto RS 30 dni - Na Klucz Orange Box.

Meth is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Witam, zamienie się kontem rs trwającym do 30 września na klucz orange box. Wszystkie pytania prosze kierować pod pw lub na nr gg - 10910129.

Pozdrawiam.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
zamienie konto premium hotfile na konto steam
Zamienie roczne konto premium w serwisie hotfile.com na konto steam z counter strike . Allegro on
Zamienie
Zamienie serwer za konto/klucz cs source
Witam, Zamienię serwer do cs:s lub cs 1.6 16 slotowy za konto/klucz cs source. Serwer oplacony na 2 miesiace. test ip: 91.203.222.153:27111 GG: 4261580
Zamienie
Zamienię konto na tagu za konto sztim ;D
http://iv.pl/images/12324636544695251910.png Konto na tagu za Nie banowane Konto Steam Cs 1.6 GG: 696343 PS. Mogę sprzedać konto na tagu za 2x doładowania do Heyah po 5zł ;).
Zamienie
[Sprzedam] Klucz do orange box
Witam, Mam do sprzedania, nie używany, nowy klucz do orange box, który zawiera gry: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Steamworks Beta, Half-Life, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Blue Shift, Opposing Force, Ricochet oraz Team Fortress Classic. Cena? 10,98 zł - sms'em . Kontakt - ...
Gry
[Zamienie] Klucz konto steam!
Witam wszystkich! Zamienię konto steam dla gier: Counter-Strike: Source Day of Defeat: Source Half-Life: Deathmatch Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Na konto CS'a 1.6.
Archiwum forum
Zamienie cd-key do cod 4 za css konto lub klucz !
Tak jak w temacie :) gg: 7712228 (niewidoczny zawsze)
Gry
Zamienie serwer cs za klucz cs 1.6
Mam już dość pilnowania ludzi oraz użerania się z serwerem. Chce zamienić serwer 20 slotowy na ważność 1.5 miesiąca w zamian za cd-key cs 1.6 Cs-mila.ugu.pl jest to forum tego serwera odwiedziny to około 1000 wejść dziennie. Na portfelu jest 12zł serwer stoi na gamepix.pl Średnio gra po...
Zamienie
[Zamienie]Konto na gamepad za klucz steam cs 1.6
Witam. Zamienie konto na gamepad z 30zl w wirtualnym portfelu na klucz steam do cs 1.6. Jeśli kogoś boli te 5zł(bo teraz tam klucze kosztuja35zł) to mogę dopłacić te 5 zł i wtedy się zamienić konto za klucz. P.S chcę się zamienić za klucz, ponieważ aktualnie na gamepadzie nie ma dostępnych...
Zamienie
Zamienie się ! ( Konto Steam za Konto Metin2 PL )
Cześć , posiadam konto steam od 1 Października 2008 roku ! Zamienię się chętnie za konto na Metin2 PL ! Gry na Koncie : CS 1.6 , CS : CZ Konto w Metinie musi posiadać : Musi to być wojownik body ! Obojętne jaki serwer ! Musi być w Jinno ( Niebiescy ) Musi mieć EQ w miare jak na swój lvl !...
Zamienie
ORANGE BOX - klucz
Witam, mam do zaoferowania/sprzedaży KLUCZ do ORANGE BOXa Cena to tylko 30zł ^^ Chętny/a pisz na PW/priv 5 in 1 http://orange.half-life2.com/ Pozdrawiam :wink:
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz