Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Inne oferty > Zamienie

Zamienie - Oferty zamiany

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: motywy nokia e52 download, motyw na nokie e52 download, darmowe gry na nokie e52, telecharger theme gratuit pour nokia n96, telecharger theme nokia n96 gratuit, clock za tapet nokie 6220 classic - download, darmowe motywy na telefon nokia e52, motywy na nokie e52, telecharger theme nokia e52, mezcladores gratis para nokia n 95, telecharger gratuitement le film de avatar pour nokia e52, applications gratuites nokia e 52, pb envoi sms n96, theme pour nokia e52 gratuit, théme nokia e52 gratuit, tematy nokia n96 download
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 15078
Narzędzia wątku

Zamienie Nokia n96 na Nokia e52

adamo0077 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jak w temacie. Czekam na oferty!!!!!

Odp: Zamienie Nokia n96 na Nokia e52

guanaBANA! is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Jakaś droga kontaktowa by się przydała.

Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku

Odp: Zamienie Nokia n96 na Nokia e52

Sajlas74 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

czy ta oferta jest jeszcze aktualna bo mam nówke E52 Z PLUSA

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
J.A.F. Nokia - zmiana i aktualizacja softu w telefonie + simlock ( obsługa 99% modeli Nokia )
W tym temacie przedstawię flashowanie za pomocą J.A.F. OR 1. Instalujemy J.A.F Suite 1.1.1 - nie zmieniać domyślnej ścieżki instalacji 2. Po instalacji zawartość katalogu jaf1.98.66beta5 kopiujemy do katalogu gdzie zainstalował się J.A.F. 3. Uruchamiamy ( WIN VISTA/7 JAKO ADMINISTRATOR )...
Oprogramowanie na komórki - softy
Nokia Ovi Suite 1.0
Free download Nokia Ovi Suite 1.0 | Pobierz za darmo Nokia Ovi Suite 1.0 Darmowy program, został napisany dla posiadaczy telefonów komórkowych firmy Nokia. Cechy: służy do przesyłania danych z komputera na telefon komórkowy firmy Nokia; służy do przesyłania np. zdjęć z telefonu komórkowego firmy...
Systemowe
Re: Nokia E51
Witam, Jak zrobić spacje przy wpisywaniu numerów w telefonie w Noki E51.
Inny sprzęt
NOKIA 5230
Mam do sprzedania telefon NOKIA 5230+ karta pamięci 128 mb. Telefon jest nowiutki ,gwarancja ,używany tylko 1 raz w celu sprawdzenia,bez simlocka. Cena jaka mnie interesuje to: 430 pln. z kw(do małej negocjacji) Kontakt: PW lub wlodek66@onet.eu OPIS: Nokia 5230 to telefon muzyczny...
Inne
Nokia E51
Witam Co możecie powiedzieć o tym telefonie jak się sprawuje czy często się psuje itp
Telefony - specyfikacja i opinie
Nokia e50
Witam! mam problem z internetem w noki e50 telefon wczesniej chodzil w erze teraz jest w plusie. Niby skonfigurowałem. wszedłem nawet na strone plusa i stamtad przyslali mi wiadomosc z konfiguracja ale nadal klapa. Jak probuje zainstalowac opere to w trakcie wystepuje blad ze nie mozna sie polaczyc...
Nokia N97
Mam świetną ofertę na Nokie N97, ale jest jeden problem ma ona Angielskie menu i tutaj moje pytanko czy można ściągnąć do tego telefonu polskiego symbiana lub spolszczenie?
Archiwum forum
[Zamienie]Nokia 6680 najlepiej za jakiegos Sony Ericssona
Witam. Jak w nazwie tematu interesuje mnie wymiana na jakiegos Sony Ericssona.(ewentualnie jakis LG czy coś innego) Stan wizualny 6680 oceniam na dostateczny,klawiatura na pewno do wymiany,obudowa jeszcze jako tako wygląda.Stan techniczny oceniam na bardzo dobry,nic sie nie przywiesza,zacina...
Zamienie
nokia 6600
Mam nokie 6600 i przeszkadza mi w niej pewien dzwięk, a mianowicie ( NO_SOUND.WAV )nie potrafie go wyłączyc bo w profilu,ani w ustawieniach wogule go niema,dopiero po zainstalowaniu Xplore znalazłem go na dysku,, Z : w mojej nokji 6600, znajduje sie w folderze digital. znajdują sie tam jeszcze 2...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz