Witam,
mam do zaoferowania na wymiane bądź sprzedaż(jeśli ktoś sobie będzie życzył to wystawie na allegro):

1)Konto STEAM CS Source z 2007 roku na którym mam przegrane ~100godzin. Oczywiscie bez bana. Nierejestrowane w żadnych ligach.
2)Konto STEAM CS 1.6 z 2007 roku na którym przegrałem 4 godziny. Niebanowane, nierejestrowane.
3)Konto STEAM CS 1.6 z 2004 roku na którym nie ma przegranej nawet MINUTY . Niebanowane, nierejestrowane. Jednak tego konta nie chce wymieniac lecz sprzedać cena to 100zł do negocjacji. Dla chętnych wystawie na allegro.
4)Konto STEAM z roku 2006. Jest to puste konto bez żadnych gier co gwarantuje że nie było nigdzie rejestrowane ani nikt na nim nie grał. Wystarczy dokupić cd key do csa i ma się nowe konto tyle że z lutego 2006 roku czyli z krótkim SIDem! smilies/smile.gif
5)To samo co wyżej tyle że konto jest z roku 2007 czyli cena jest za nie mniejsza. Polecam bo można mieć nowe konto z gwarancją ze nikt na nim nie grał z krótkim SIDem!

Chętnych prosze o kontakt tutaj lub na GG: 2446943. Bez problemu zainteresowanym moge pokazać screeny.