napisałeś człowieku ze jak biegasz z nożem, to ma być IP -_-
|
|
napisałeś człowieku ze jak biegasz z nożem, to ma być IP -_-
Ok nie chce sie wykłucać ale dobra moja winA? Pasi?
Teraz moze rzeczywiście ktoś mi pomoże??
chce zeby ktoś dał linka do tego zombie moda który jest na tym servie
Ip: 62.140.250.154:27015
Ostatnio edytowane przez Natrios08 ; 22-01-2009 o 13:26
wie ktoś jak zrobić takei niebo jak jest na tym filmiku? albo chociaż jaki to space 2?? 3?? a może 4??
a kto wie coto za plugin ta maszynówka co na filmie/
Prosiłbym o wstawke środka pliku zombie z H-L2 ;] Podoba mi sie ten zombiak tylko właśnie nie moge znaleść tego modelu....
Świetna robota po prostu nie do opisania!!!!Dzięki teraz wiem jak serwa zrobić...
CONGRATZ!
![]()
Mam pytanie, (Prosze nie ignorowac :D)
Czy dziala to na "domowym" Serwerze ?.
Poniewaz, zrobilem wszystko co jest napisane, ale jak wlanczam CS, to po 1. Mapa jest taka sama(chodzi mi o niebo :D)
Zombi nie jest wybierany, nie ma "Innego" Menu.
Wykaz z Loga. Niby bledu z Zombie~.amxx niema, ale nie dziala :/
A i czy moze ktos mi tez pomoc z tymi Laserami ?.Kod:L 01/22/2009 - 18:37:42: -------- Mapchange to zm_dust2_new -------- L 01/22/2009 - 18:37:42: [AMXX] Plugin "zp_extra_unlimited_clip.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_register_extra_item") - check your modules.ini. L 01/22/2009 - 18:37:42: [AMXX] Plugin "zp_extra_lasermine.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_set_user_ammo_packs") - check your modules.ini. L 01/22/2009 - 18:37:42: [nextmap.amxx] WARNING: Couldn't find a valid map or the file doesn't exist (file "mapcycle.txt") L 01/22/2009 - 18:38:13: [admin.amxx] Login: "Xanter<1><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "Xanter") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "10.0.0.14")
Tak mam wszystkie Moduly odblokowane, uzywam Amx X :).
Dzieki odrazu :D
Wie ktoś dlaczego noktowizor mojego zombie (zielony) mruga tzn. jest zielony i co 3-2 sekundy wyłącza się i zaraz szybko włącza czyli ma zakłócenia bo stracił zasięg xD wie ktoś ja kto naprawić?
jeżeli ktoś chce ten mod co jest na filmiku to pisać na moje gg: 3757824 i stawiać ganje bo lubię fajkę wodną ;] UWAGA! ten mod (z filmiku który dałem) jest po RUMUŃSKU i nie ma on najnowszej wersji zombie infected (nie ma tego menu w m i jest CHYB tylko 1 klasa zombie) I czy ktoś odpowie na mój @uP post?? Pliss
Dodalem plugin zombie_plague40.amxx do plugins.ini(myslalem ze to pomoze)
I tym razem w logac pisze ze nie zaladowal sie.. L 0Chyba sam sobie nie dam rady :/Kod:1/22/2009 - 21:47:55: -------- Mapchange to zm_dust2_new -------- L 01/22/2009 - 21:47:55: [AMXX] Plugin "zombie_plague40.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "emessage_end") - check your modules.ini. L 01/22/2009 - 21:47:56: [nextmap.amxx] WARNING: Couldn't find a valid map or the file doesn't exist (file "mapcycle.txt") L 01/22/2009 - 21:48:05: [admin.amxx] Login: "Xanter<1><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "Xanter") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "10.0.0.14")
może mi się zdaje ale dałeś sobie admina na steam a widocznie nie masz steam
Poszukuje Zombie MoDa infecti wersja 3.0 ;]
Bardzo prosze o szybkąm odpowiedz.
Z GóRy ThX.
Wie ktoś jak zrobić tak żeby na serwerze był wymagany model broni np ściągnołem sobie z fpsbanana jakiś tam (nie podam :P^^) model M249 i chce żeby był on wymagany na serwerze wie ktoś jak to zrobić?
Albo wie ktoś jak ustawić żeby nie trzeba było bindować przycisku na lasery tylko odrazu na serwie zrobić tek że np na "n" będzie stawianie laserów?
Ostatnio edytowane przez naven ; 09-03-2009 o 15:00
Skayler..
Mi chodzi o zombie Mode, a nie o Admina :D.
admin nei ma tutaj nic do rzeczy(chodz i tak dziala :D)
U mnie Zombie wygloda jak wlorzylem model taki fajny z H-L2.Lecz jak ktoś się dołacza do HLDS do mnie to on ma normalne zombie jak w modzie noi po restarcie albo jak sie ponownie polorcze tez mam takie zombie......
![]()
Ostatnio edytowane przez Natrios08 ; 24-01-2009 o 19:35
Natrios08 ściągnij kompilator i tutaj w zp_zclasses40.sma masz takie coś:
new const zclass1_name[] = { "Classic Zombie" }
new const zclass1_info[] = { "=Balanced=" }
new const zclass1_model[] = { "zombie_source" }
new const zclass1_clawmodel[] = { "v_knife_zombie.mdl" }
const zclass1_health = 1800
const zclass1_speed = 190
const Float:zclass1_gravity = 1.0
const Float:zclass1_knockback = 1.0
a tutaj masz co, co robi:
a tutaj masz modele zombie ktory oczywiście wrzucasz do models :Dnew const zclass1_name[] = { "Classic Zombie" } // nazwa zombie
new const zclass1_info[] = { "=Balanced=" } // opis zombie w menu
new const zclass1_model[] = { "zombie_source" } // model zombie
new const zclass1_clawmodel[] = { "v_knife_zombie.mdl" } // model lapek zombie
const zclass1_health = 1800 // zycie zombiaka
const zclass1_speed = 190 // jego predkosc
const Float:zclass1_gravity = 1.0 // grawitacja, 1.0 to normalna, 0.5 to połowa
const Float:zclass1_knockback = 1.0 // odrzut z broni, czy mniejsza wartosc tym mniejsz
Ty Thx.Mam problem bo qumplowi zrobilem tego MoDa noi ma model normalny a ja zamienilem poprostu model.... zombie_source to wzielem z tego linka co podałem wcześniej sciognelem modele i chcialem tylko jeden model zombie o nazwie zombie BurneD.zmienilem nazwe na zombie_source i jak wbił qumpel to mial normalne zombie tak jak u siebie..... i ja tez oczywiscie w programie HLDS a normalnie jak gram new game to jest zmienione :D
I myslalem ze trzeba zmienic nazwe np. zeby nazwa sie nie podkładała i zombie nie bylo te same. np. zombie_source na zombie_source2 i jak chcialem uruchomic gre to DuPa bład.Pisze.
Mod_NumforName:models/player/zombie_source/zombie_source.mdl not found
Wydaje mi sie że jeszcze trzeba gdzieś zmienić żeby wczytywał plik o nazwie zombie_source2 a nie zombie_source.Oczywiscie używam kompilatora ;]
Ostatnio edytowane przez Natrios08 ; 25-01-2009 o 10:14
mam problem z tym kiedy chce uruchomić server on sie zamyka a w konsoli pisze
L 01/26/2009 - 13:18:09: -------- Mapchange to zm_lila_panic --------
L 01/26/2009 - 13:18:10: [AMXX] Plugin file open error (plugin "csdm_main.amxx")
L 01/26/2009 - 13:18:10: [AMXX] Plugin file open error (plugin "csdm_equip.amxx")
L 01/26/2009 - 13:18:10: [AMXX] Plugin file open error (plugin "csdm_spawn_preset.amxx")
L 01/26/2009 - 13:18:10: [AMXX] Plugin file open error (plugin "csdm_misc.amxx")
L 01/26/2009 - 13:18:10: [AMXX] Plugin file open error (plugin "csdm_protection.amxx")
L 01/26/2009 - 13:18:10: [AMXX] Plugin file open error (plugin "csdm_ffa.amxx")
Failed to load navigation map.
Host_Error: PF_precache_sound_I: Sound 'hostage/hsmoke/cough6.wav' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this.
exec listip: not a .cfg
Pomocy
możliwe że: źle dodałeś jakiś plugin (parę) albo raczej nie dodałeś go w pełni czy też dodałeś go do złego katalogu i nie dałeś dźwięku "cough6.wav" do PF_precache_sound_I: Sound 'hostage/hsmoke/ ale mogę się mylić bo specem nie jestem;/
Wie ktoś dlaczego hp moim wszystkich zombie mnoży się razy 2 tzn. napisałem że np fat zombie ma mieć (np.) 400 hp a ma 800 i z innymi klasami jest tak samo i gdzie ustawia się ich kolejność w tym gdzie je wybieram
nie, sorry już rozwiązałem ten błąd:P
Ostatnio edytowane przez bakul. <3 ; 02-02-2009 o 17:32
| « [Dodatkowy przedmiot] Sandbags - worki do kupna za ammopacki. | - » |